Iremyl 2.kez dikiş atıldı ve aşırı acılıydı tekrar dayanamam dikişlerim yine açılmış az bi kısmı düzelir mi napıcqm bilmiyorum psikolojim bozuldu tekrar o acıya katlanamam
ReyHalVe21 Iremyl benimkisi tam ortadan açılmıştı diktirmeye falan gitmedim kendi kendine etlerim kaynaşıp kapanmıştı benimki bende çok korkmuştum tekrar diktirmekten o yüzden gitmedim bir kez dikildi bir daha diktirmedim dikişim ortadan açılmış olmasına rağmen yine de siz bilirsiniz sizin bedeniniz ben öyle yapmıştım 🥰🤗
susaMom_ Iremyl Geçmiş olsun o acıya normal bi kafayla dayanılmaz ne kadar uyuştursalarda hissediyorsun doğumda vurulan iğneyi hissetmiştim sancıdan tüm vücudum uyuşmuşken yeri çok önemli bazen et kaynaşmayabiliyor boşlukta kalabilir o şekilde
Bussbety Iremyl dikiş attırmanızı tavsiye ederim kendi kendine kaynayan yaralar ilerde sıkıntı çıkarabilir . Annem de oldu
Eesraaa34 Iremyl 3 defa dikildim açıldı başka doktora gittim krem ve vitamin ilaçları verdi 2 hafta falan oldu kapandı çok azıcık kaldı hala daha kullanıyorum kremleri vs
Kanatlarimruhumda Benim de açıldı doktorum tekrar dikmeyelim çok hassas zaten demişti. Desrwkleyici krwmlwr verdi her gün yaptım iyileşti. Ama kaç dikiş oldugu da önemli bekim 2 taneydi.
Kanatlarimruhumda Iremyl ben doktor sormuştum. Doktora danışmadan kullanmak olmaz ama ben tine de söyleyeyim ainara, fucicort, madecasol kullandım
Bussbety Eesraaa34 tıbbi terimleri anlamıyorum ama anneme her seferinde dikişlerin kendi kendine mi kaynadı diye gittiği her doktor söyledi. Yanlış kaynamış falan dediler . Doktorunuza sorun . En iyi
Eesraaa34 Iremyl valla nasıl açıldı bende bilmiyorum 😂 3 farklı kremi karıştırıp kullanıyorum fito, stafine,anestol pomod kremleri her lavabo sonrası sarı kantoran kullanıyorum birde gün içinde bir kaç kez batikonla pansuman yapıyorum
Benimennembirmelek Iremyl bence ihmal etmeyin benim eltimin ilk bebeğinde açılmış gitmemiş öylece açık kalmiş iyileşmiş şuan 8 sene oldu hayla çekiyor çilesini sürekli enfeksiyon ilişkide zorluk ara ara da şişiyormuş cevizden az küçük şekilde ihmale gelmez
3_bebelianne Iremyl Düzelir canım taharetlen tuvalet kağıdı ile kuru tut açıklık fazla ise hissedersin mutlaka doktora git bakalım o sana çözüm yolu gösterir şifa bul tez vakitte inşallah normal doğumda zor çok iyi anlıyorum seni normal doğum yapmış birisi olarak🌸