bebek_29 21+4 haftalık gebeyim az önce patates kızartması ve 1 kase yoğurt ve mantı yedim geceleri sürekli acıkıyorum sizlerde benim gibi mısınız?
-ebuuu bebek_29 oh yarasın afiyet olsun bacım 🤗 ben daha 8 haftaligim normalde de yerdim geceleri hala devam bende az önce Bi tabak yaprak sarması üzerine de bi dilim trilece yedim gelsin sabaha kadar mide yanması 😂🙃
ikibebelianne-M bebek_29 valla çok acıkıyorum 31+2 oldum en son kilomu gördükten sonra azıcık bir meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum
melsaanne bebek_29 beeen 🥺 23+4 üz sürekli yemek yemek istiyorum öyle atıştırma da değil yani oturup baya hazırlayıp yiyorum sonrası pişmanlık ama dayanamıyorum ne yapıyım🥴🤣
ikiprensannesii_ bebek_29 yok yemek değilde böle atıştırmalık olsa yiyem ben şuan dolapta soğuk çay ve tuzlu kurabiye istiyorum ama yataktanda çıkmak istemiyorum
bebek_29 ikibebelianne-M Ben sadece 2 kilo tek almışım ama yemeye devamke çok iştahım açıldı 2 trimesterde🤣
bebek_29 melsaanne Bende öyleyim istesem sabaha kadar yerim hamilelikten önce diyet yapıyordum zayıftım ama şuan gebe olduğum için kiloyu bile takmıyorum😄
melsaanne bebek_29 ay bende diyetteydim 6 kilo verdim hamile olduğumu öğrendim şimdi fazla fazla geri alıyorum 🤣