Kızlar çok garip bir durum yaşıyorum yorumlarınıza deneyimlerinize çok ihtiyacım var. Bir önceki döngümde korunmasız ilişki yaşadığım için belki hamileyimdir diye düşünüyordum, 32. Günümde yani 9 Haziranda normal adet oldum. Yine de o gün hastaneye gidip kan verdim beta 5.2 çıktı. Doktor alttan muayene de yaptı ve dediki bu normal adet kanaması, yerleşme kanaması gibi değil. Yerleşme kanaması daha az az gelir dedi. 5.2 beta sonucuna da negatif dedi. Ben de dedim tamam hamile değilim negatif. Normal hayatıma devam ettim. 3-4 gün normal adetim gibi adet gördüm baya normal adet kanamam oldu öyle az miktarda pembe falan değil yani kırmızıydı.
Dün akşam bi ovulasyon testi yapayım dedim çocuk istediğim için. kopkoyu çıktı önceki gün de biraz bulantım olmuştu şüphelendim acaba mı dedim içine şüphe düşer ya insanın.
Hamilelik testini bi yaptım direk çift çizgi hemde baya belirgin çizgi yani. Elimdeki diğer marka en az 10 testi daha yaptım hepsi istisnasız belirgin çift çizgi pozitif gösterdi. Bugün tekrar yaptım yine pozitif. Dijital testler de yaptım onlar da direk artı gösterdi. Bu döngüden hamile kalmış olsam daha 12. Günümdeyim imkansız. Şoktayım yani ve hiç hamilelik belirtisi falan hissetmiyorum adetim bittikten sonra kanamam falan da olmadı. Böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda? Sağlıklı bir gebelik değilse diye de çok endişeliyim. Pazartesi günü kan vermeye gideceğim. Belli ki gebelik var ama adet gördüm ben baya normal. Nasıl olabilir böyle birşey olabilirmi sizce, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏