ikiprensannesii_ Buse4161 hiç sorma valah adam araba kiralıyor güya gezmek için yeminle gezmekten çok yikiyo ne diye kiraladın diyom yıkamak için mi Allah’ım şuan yanımda bile arabalara bakıyor 🙄🙄
Buse4161 ikiprensannesii_ seninki de aşırıymış he dşwğdwödlg inş bir an önce arabası olur da bıkar araba sevdasından
ikiprensannesii_ Buse4161 heyaaa öle valah sana arabayı aldircam diyom ne zaman diyo 50 den sonra 🤣🤣🤣🤣🤣
Burnosunn_annesi Buse4161 sana boşuna zalım demiyorum ama naparsın seviyorum seni bir şeyde diyemem sana yorgunluktan fark edemedim zaar😅😅
Burnosunn_annesi Hilalcanim daha bir ay önce oradaydım aşkım Sen neresindensin bizimkiler orada ben hep gidip geliyorum
[silindi] Burnosunn_annesi yavrum maaşa bakıyor ya pahalı semtleri de var ama asgari ücretle geçinmek çok zor tabii. Ayyyy ne sevinirim biliyor musun gelseniz 🥹🥹🥹
Burnosunn_annesi [silindi] ah bacım valla bende isterim ya ne güzel olur 😍 gerçi artık uygun diye bir şey kalmadı😒
Burnosunn_annesi Buse4161 küçüklükten beri beni öyle severler hafif bir esmerliğim var ayıptır söylemesi 🤤 nerden bildin kız 😂😂
Buse4161 [silindi] evlenilecek ünlülerden asgari ücrete geçiş yapan sizsiniz yani sohbet müebbet ediyoruz burda ne var yani hamile kadına böyle şryler söylenmez günahımı aldınız iyi forumlar
[silindi] Burnosunn_annesi ne yazık ki öyle bacım valla 🥲🥲 ama eniştenin de gündeminde varsa Eskişehir’i değerlendirin aşkım İzmir’den daha uygun
[silindi] Buse4161 evlenilecek ünlülerden asgari ücrete geçiş yapan sizsiniz Ya cidden niye öyle oluyor her seferinde…. Bu arada hakkını helal et canım…
Burnosunn_annesi [silindi] istiyoruz bacım Rabbim en kısa hayırlı zamanda nasip etsin imkanlar kısıtlı burda İzmir’e sürekli gidiyorum Eskişehir’e senin yanına geleyim 😌
Burnosunn_annesi Buse4161 bitter oranı yüksek olsun daha lezzetli Ben de çok severim 😗 seni de gördüm sana da beyaz çukulatam diyeyim ben de 😀