Havva578 Sizin safak kac arkadaşlar heyecan korku bir arada tabiki bu normal doğuma göre sezeryan olcam daha az kalmış olabilir
Kkardelenn1 Havva578 bizimde 38 uygulamaya göre ama 37. Haftada doğum o yüzden sizinle aynı 18 inşallah 🌸sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza çok merak ediyorum nasıl bşr kız doğacağını 🥹
Havva578 Kkardelenn1 amin insallah37+2 yiz biz daha gün alamadim daha sizin hamilelik nasıl geçiyor ben iyice zorlanmaya başladım çok çabuk yoruluyorum sürekli yatmak uyumak istiyorum
Kkardelenn1 Havva578 benim iyice zorlaştı yürümek nefes almak uzanmak oturmak tüm eylemler rahatsız ediyor midemde aşırı baskı var bir am önce vakitleri doğsa da sağlıkla doğursak minikleri
Havva578 Parlalina benimde uygulamada 10 temmuz yazıyor bana niye gün vermedi Dr acaba geçen hafta gittim rutin muayne edip gönderdiler
Parlalina Havva578 bi hatırlatın doktorunuza isterseniz bilmiyorum ki bizim 37. Haftada mecburi doğumun gerçekleşmesi gerekiyor diye 33 haftadayken gün verdi
Havva578 Parlalina pazartesi kontrole gideceğim demirim çok düşük çıktı dahiliyeye gönderdi dahiliye bişey yok dedi geri gönderdi öyle geçti geçen haftam bu haftada gitcem umarım gün verirler demire yöneldiler doğumdan daha çok
Parlalina Havva578 umarım, herşey gönlünüzce olsun🙏 rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı 💖🙏🏼