aysegldrmz Merhaba kızlar doktor geç döllenme olduğunu söyledi 6+4 kalp atışını ne zaman görürüz 27 sine randevum var tam 7 haftalık oluyor randevuya kadar .
Tugraninannesi aysegldrmz benimde 1 hafta geç döllenme olmuş bugün 6+4 geçtiğimiz perşembe gittim 6+2de kalp atışını duyduk darısı size inşallah
Sedakose61 aysegldrmz birini 5+4’te dinlemiştik şimdikini 6+5’de dinledik değişiyor o muhtemelen görürsünüz randevu tarihinde
Mavi_anne38 6+3 te ilk muayene mi oldum , kese ve bebek göründü , kalp atışını ben duyuyorum sen duyamayabilirsin dedi doktor , çok az duyuluyormuş , iki hafta sonra gel tekrar dinleyelim dedi.. bir iki haftaya duyarsınız inşallah
RukiyeMM Merhaba kese göründü 5+2 de 6+2 de kalp atışı duyulur mu Hafif tempolu yürüyüş yapsak sorun olur mu
aysegldrmz RukiyeMM doktor kadar belli olmam imkansız bu yüzden bence hiç riske atmayı hep doktorunuza danışın çünkü bildiğiniz üzere İlk 3 ay düşük riski çok oluyor o yüzden bir 3 ay kadar dişimiz kalın bence
RukiyeMM aysegldrmz çok teşekkür ederim canım ben biraz kilolu gebelik oldu o yüzden yürüyüşü bırakmak istemedim salı günü sorayım dokrora
Musemma06 aysegldrmz benimki de geç döllenmeydi iki gebeliğimde de 6 haftalıkken gittiğimde duyulmadı bebek bile yoktu 8 haftalık gittiğimde duydum ikisinide