hamcokelek33 Arkadaşlar doğum yapalı 50 gün oldu, kırkımdan sonra yine iki kere (biri cinsel ilişkimsonrası) hafif pembe lekelenme olmuştu. Ama bugün birden ilk regl günü gibi kanama oldu. Aktif olarak emzirirken adet görülür mü?
Krdlnfrkn hamcokelek33 ilk doğum sonrasında benimde aynı şekilde oldu hemen adet gördüm kimisi 1 sene boyunca adet olmuyor 3 4 ay olmayanlarda oluyor çevremde duyduğum kadarıyla ama bende 40 günden sonra 10 gün geçti adet gördüm 6 7 gün sürdü sonra bitti diğer ay yine oldum hemen adet oldum yani
Fatmadmr37 hamcokelek33 dogumdan 4 ay sorma olmuştum ilk. Aktif emziren biriydim. Alakası olduğunu sanmıyorum emzirme ile.
dilaradoyan hamcokelek33 tabiki döngünüz normale dönebilir hemen. Dönmese de normal karşılanıyor düzensizlik, dönebilir de
Esrackc hamcokelek33 görülür tabi 4 aylıkken hafif leke şeklinde olmuştum 8 aylıkken de tamamen normal adet şeklinde oldum yaşadığınız her şey gayet normal
Kanatlarimruhumda Ben de 3 ay sonra oldum. Emziriyordum. Bence de emzirmeyle alakası yok. Onu da süt korumuyor galiba :)