Smsk92 İki gündür aralıklarla evde çektiğim sancı akşam saatlerinde beş dakikada bire inince hastane yolunu tuttuk nstde sonuç değişmedi ciğer geliştirici iğne ardından ağrı kesiciler verildi düşük olan tansiyonum bile 14 8 geldi 😱sabaha kadar gözetim altında kaldım şimdi ise doktorumu bekliyorum bişey yeme duruma göre sezaryene alabiliriz dediler bekliyorum tüm anne ve anne adaylarından dua istiyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
YavuzunSelini Smsk92 Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bende 36+4 de 14/9 tansiyonla doğuma alinmistim 😊
Sevuz Smsk92 Rabbim yardımcın olsun.1 ay önce erken başlayan sancılarım sebebiyle bende 36.0 da sezaryen oldum.civcivim tam 1 aylık oldu şimdi☺️Hayırlı doğumlar şimdiden 🙏
Mucizeee Canım Allah hayırla kurtarsın yardımcın olsun inşallah bizde şimdi namazı kıldık mesajını görünce sana dua ettik oğlumla
GiZem3434 Smsk92 rabbim bu sabah namazında seni bir avazda kurtarsın hayırlısıyla çocuğunu al kucağına sende bize dua et canım
Smsk92 Arkadaşlar bebeğim doğdu sabah sekiz buçukta 2500 gram sağlıklı sıhhatli elhamdülillah haber vereyim dedim Doğum hikayemi en kısa zamanda yazarım hepinize sağlıklı doğumlar diliyotum