Evremk Haftadayım. Kasık ağrım olunca muayene oldum doktor bebek aşağıda ama rahim kalınlığın iyi dedi. Progestan iğne ve hap verdi. 1 tane iğne yaptırdım fakat çok ağrı yaşadım yürüyemeyecek kadar. Progestan hapa devam ediyorum. Özellikle tuvalet sonrası alt bölgemde ağırlık, doluluk hissediyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı 😞
Blackkk Evremk benimde ilk günden beri aşağıda hep 😢 evet biraz zor ve hareketleri gerçekten ilerledikçe artık acı veriyor
Bettlll Evremk merhabalar durumunuz ne oldu acaba şu an bende 19 dayım benimki de asagıdaymıs progestan verdi doktorum ama çok tedirginim
Blackkk Evremk evet canım progestan kullanıyorum şuan 30 haftalığım 27.haftada rahim kısalmam başladı bebek aşağıda olduğu için elimden geldiğince kalkmamaya çalışıyorum
Evremk Blackkk inşallah sorunsuz geçer 🙏🏼nasıl kullanıyorsun peki ilacı. Rahim kalınlığı nasıl biliyor musun?
Blackkk Evremk gece yatmadan önce fitil olarak kullanıyorum en son 28mm idi kısalık bu hafta içi tekrar baktıracağım
Evremk Bettlll şuan 30 haftadayım hala kullanıyorum progestanı. Bebiş bir kontrolde aşağıda birinde normal yerinde ama bir sorun olmadı çok şükür. Hareketlerinize dikkat edin sizde ağır işlerden kaçının. Bir sorun olmaz inşallah 🙏🏼🙏🏼