Berika23 Aydan95 Aydan95 ben progestan içiyorum sabah akşam 1 tane 2 Temmuz sabahı sonuncusunu içicem doktor en gel 10 gün içinde adet oldun oldu dedi olmadın hamilelik vardır dedi
Aydan95 Berika23 ya sana cok az kalmis o zaman, hadi insallah regl olmuyacaksan hamilelik olucak. Bende 2 tane iciyorum.
Berika23 Aydan95 inşallah canım kim test yapmaya giderse haber verelim bu ay ikimizde güzel haberler alırız inşallah
Aydan95 Berika23 ben hic test cift cizgi gormedim oglumda da kanamam oldu kan verdm ogrendm. O kadar nefret ediyorumki testlerde 😁hic bi zaman silik bile olsa gormedim o cizgiyi. O yuzden kan dusunuyorum acikcasi.
Berika23 Aydan95 çatlatma iğnesinden sonraki günün akşamı başlattı bana 3 aydır kullanıyorum zaten rahim duvarım ince biraz benim
Duygu027 Aydan95 teyzem oğluna tek tüple kaldı. Bende çatlama iğnesi fayda etmemişti inşallah sizde yarar
Aydan95 Berika23 bende son son ultrasonda catlamayi gordugumuz gun 8.2 iydi. Yinede kullan dedi. 7-14 arasi normalmis ama bilemedim.
Aydan95 Berika23 dupaston hemen kalinlastiriyor hic merak etme. Cok iyi bi ilac. Benim dusuk riskim vardi kanamam vardi 1 hafta kullandim . Iyilesdim
Berika23 Aydan95 ilk gebeliğimde kullanmıştım ama işe yaramamıştı fitil olarak kullanmam kötü hatıraları var 😔
mrp2023 Aydan95 sol tüp yok veya kapalıysa ne kadar yumurta gelişsede bi önemi yok sağdan yumurtlarsan gebelik olabilir