Eres26 Sysymom ilk perşembe kahverengi gelmişti adet sandım sonra kesildi pazar geldi yine adet sandım pazartesi akşam test yaptığımda silik çıktı Salı sabah belirgin çıktı Salı akşam kan verdim beta 245 cikti
Srfblt Sysymom yerleşme kanaması olduktan sonra ben hamile olduğumu tahmin ettim ama yinede regl tarihimin gelmesini bekledim o da gecikti, yani yerleşme kanamasından Bi 5 gün sonra yapmış oldum ben :) kesin olsun da hayal kırıklığı olmasın diye
Gulcan_15 Adet günümden bir gün sonra testim silik cizgi çıktı, yerlesme kanamasi da uc gun once olmustu bir kere geldi adet sanmistim sonra gelmedi
Sevval_66 Gulcan_15 çok sancınız olmuş muydu yerleşme kanaması sırasında? Ve ne kadar bi kanama olmuştu
Sysymom Gulcan_15 Srfblt Eres26 benim de çarşamba akşam pembe 2 damla leke geldi başka gelen olmadı bu sabah ta çok aşırı silik bir şey çıktı ama aşırı silikti pozitif değerlendiremeyiz bence o yüzden biraz üzüldüm sonra pozitifleşir mi bilmiyorum ama baya hayal kırıklığı yaşıyorum
Gulcan_15 Sevval_66 regl olur gibi ağrım olmuştu lavaboya gidince bir peceteye geldi o kadar devami gelmedi kisiden kisiye degisiyor bu tabi uc dort gun suren de varmis hic yerlesme kanaması yasamayanda benim oyle olmuştu