nnisanannesiii Kızlar 36.hftadayım yaklasık bir saattir adet olacak gibi karın ağrım var bebek hareketleri normal kasılma yok ama adet olacakmış gibi veya afedersiniz tuvaletim var gibi karnım ağrıyor hafif belimde agrıyor normal mi acaba
SudeNazz9 nnisanannesiii ben hep o sekildeyim, Dr a gittim geri gonderdi, agrilar iyce artip surekli olunca gel dedi🤦🏻♀️
anneoluyorumm13 SudeNazz9 benimde bir haftadır böyle doktora söylemedim bu yalancı sancı mı oluyor kasık bel ağrısı bebek toplanıyor sertleşiyor sonra geri yumuşuyor sanki büyük tuvaletim varmış gibi bir sıkışıklık hissediyorum bunlar yalancı sancı mı ilk gebeliğim 😇
nnisanannesiii SudeNazz9 karın ağrısı var tuvalet istegi var ay çok tuhaf yaa bir an önce sağlıkla doğursaydık
pskdanisman1anne Doktorum karın ağrısı mide yanması da olabilir bel ağrısı da bebek büyüdükçe normal dedi, kasıklarına ağrı girerse adet olacak gibi sancılanırsan ona yalancı doğum sancısı diyebiliriz dedi.
nnisanannesiii pskdanisman1anne benimde öyle oluyor adet olacakmış gibi karın ağrısı oluyor ama cok uzun sürmüyor
pskdanisman1anne nnisanannesiii bende 36+6dayım benim de arada oluyor. Ağrı alt kasıl bölgenizde ise pozisyon değiştirip dinlenmeye çalışın sağa uzanıyorsanız sola uzanın. Bu aylarda rahim kendini doğuma hazırlıyormuş o yüzden arada bu sancılar normalmiş. Ağrı üst karın yani mideye yakınsa mide yanması da olabilir ben onu çözememiştim. Sürekli yemeklerden sonra üst karın ağırısı ve tuvalet ihtiyacı yaşayınca aslında bunun mide yanması olabileceğini fark ettim doktorum bunun için rennie duo yazdı o iyi geldi. Üst karın ağrım varsa onu içiyorum midemi rahatlatıyor.