Alimenur Kızlar temmuz 3te kontrolüm var sizce 16.haftadayken belli olur mu veya tahmin de olsa ufak söylerler mi
Daisyy000 Alimenur İlk gebelikte 14 haftalıkken söylemişti. Şimdi 13+5teyim geçen hafta tam pozisyon yakaladı söylüyordu ki oğlum ultrason makinasını kapattı 😂
Toticik Belli olur ben 11 haftada öğrenmiştim erkeğe benziyor demıstı 13 hatta da kesınlıkle cinsiyeti erkek demişti
Alimenur Toticik ya geçenlerde ikili testte ultrasona bakan kişi söyler diye düşünmüştüm çünkü biraz daha ileri ultrason cihazı belli mi dedim bilmiyorum dedi tahmin falan da etmiyolar
Alimenur Daisyy000 ah ne güzel benimki hiç tahmin olmadı ilk gebeliğimde 15+6da falan öğrenmiştim umarım bu kontrol defa artık tahmin de olsa duymak istiyorum
Zarifokur Alimenur hayır ya doktoruna bağlı bizim ikili taramayı çeken aaa bebek erkek dedi . Ama kendi doktorun daha iyisini söyler . Ama erkek bu biz sormadan
Daisyy000 Alimenur Pozisyon yakalarsa söyler bence ben bide devlete gidiyorum makinalar eski ona rağmen görmeye calisiyorlar
Alimenur oglussannesiiii ay normalde erkek gösterir derler benim kız erkenden göstermişti ya şimdiki nesilin erkekleri değişti ondan saklıyolar kendini yada başka bişey gelmiyor aklıma😂
oglussannesiiii Alimenur utangaç oğlum ayaklarını çapraz yaptı hep göstermedi en sonda bende delelendim çikolata gömdüm açtı bacaklarını😂😂
Otuzarti3 Alimenur Muhtemelen gösterir tam vakti çünkü ama pozisyon iyi değilse belki görmeyebilirsin.