Sonnentala Artık hiç bir yere gidemiyorum mesela mutfaktan salona yürürken çok zorlamıyorum penguen gibi yürüyorum aşaya çok fazla baskı hissediyorum bunu yaşaya var mı
Gamzeeakt Sonnentala Bende 35 +2 yim geçen hafta sonu gittiğimde bebeğin kafası aşağı baskı yapıyor o yüzdendir demişti ama bu hafta çok nadir o şekilde hissediyorum geçen hafta ayağa her kalktığımda rahmime iğne batıyor gibiydi 2. gebelik aşırı zor ilk böyle değildim
3_bebelianne Sonnentala Ben heryere gidiyorum😂🤣 36haftalık olacağım pikniğe gideceğim düğün balo kutlamalar üç hamilelik geçirdim üçüde bu şekilde bende şiştim ödemim var ama geri kalamam hiçbiryerden🙈
Sonnentala Duru_Aslan2133 anladım çok zorlanıyorum ben oglumda bu haftalar vallahi koluz yatak altı siliyordum şimdi oturduğum yerde iş yaparken yoruluyorum
miniminibebek Duru_Aslan2133 merhaba 35+1 im bende bi ley sorucaktım bugün vajinamda aşırı baskı ve ağrı var yürüyemiyorum sizinde öyle mi
Duru_Aslan2133 NaimeYilmaz miniminibebek evet evet vajinal baskı agirlik bende çok hissediyorum bir haftadır falan hatta
C01_ 37 den sesleniyorum bebek doğum için hazırlık yapıyor dediğiniz haftalarda kizlar sonradan düzeliyor birşey kalmadı bizde 1 hafta sonra doğum var issllh
nesetneseturan 36+1 maalesef bende 34den beri öyleyim önceki gebeliklerde hiç böyle birşey yaşamadım ne bileyim ben yaşa bağlıyorum kendimce 35le hamile kaldım 36da doğum olacak inşallah
C01_ Sonnentala hazirlamadigin zamn gelmek istiyor hazırladığın zamn gelmk istemiyor emin ol ben hazırlamadan önce sürekli sancılarım vardı şimdi hazır gelmek istemiyor beyfendi biz gidip alacağız bu gidişle doktor gün verdi en son 😁😁
panikprenses Sonnentala ben de oyleyim 35+4 egzersizlerinizi ve yuruyusunuzu duzenli yapiyor musunuz? ben daha yeni basladim egzersizlere yuruyusu de duzene sokmaya calisiyorum ama her zaman o enerjiyi kendimde bulamiyorum
Sonnentala panikprenses ben ilk hamilelikte öyle düzenli yapmadım günlük yürüyüş iste ben bol hurma ve ahdudu çay bol bol yedim ve içtim çok güzeldi doğumum çok şükür oğlum şuan 10 aylık hergün onun arkasından koşuyorum işte
MervEslinArden Sonnentala 32 den sonra başladı böyle ağrılar yürümede zorlanma bacaklarımı açarak yürüme isteği vs 35 te sancılandım 36+4 te doğurdum kanala girmiş doğum pozisyonu almıştı
flowerbby Sonnentala kızım doğum kanalına girdiğinde oldu bende bu durum ama hemen girdi diye doğurma gibi bir durum yok endişe ettirmeyeyim sizi
Sonnentala flowerbby ben ilk dogmumda 2-3 gün önce böyle ağrılarım oluyordu bununda çok bekliceni sanmıyorum aman hayırlısıyla şu 37 giriyim sonra gelsin inşallah gerçekten yatakta sağ sola dönemiyorum şairi açıyor