birdilektut15 Kızlar daha demin afedersiniz iç çamaşırımda kahverengimse sarımsı leke gördüm sildikçede sarımsı kahvemsi peçeteye geliyoru napmalıyım tehlikeli bir durummu progestan kullanıyorum gebeliğimin başından beri ilk kez böyle bişey yaşıyorum
sude_18 birdilektut15 bende 10 haftalık hamileyim 2 kere benimde başıma geldi normal diyolar canım bebek rahimi buyuttugu için bunlar olabiliyormuş eğer tam kan rengine dönerse ya da ağrın falan olursa o zaman git ama ağrın yoksa korkma
alinasil birdilektut15 canım akıntının fotoğrafını chatgbtyr at o bilgi veriyor içimi çok rahatlattı bu süreçte her şeyi soruyorum
gokceli sude_18 ben de aynısını az önce yaşadım çok çok az kahverengi kanama oldu 10+2deyim acile gitmeli miyim bilemedim progestan yazdılar mı size
Sevl Bende 13 haftalığım bugün kahverengi leke farkettim doktorum acile gitmemi istedi progestrın iğne vurdular sürekli yatmalıymışım tekrar olursa gel dediler
Sevl Bu arada herkeste ağrı olacak diye bişi yok bende ağrı yoktu ama vajinal ultrasonda kanama alanı görüldü düşük riskine karşıda iğne
sude_18 gokceli bana yazmadilar kan rengine dönerse ve kasıklarda Ağrı falan olursa tehlikeliymis o zaman ağrınız varsa kesin gidin bence