mommy0806 Maşallah dedim yani ama boyu yanlış ölçülmüş gibi geldi bana, ilk defa böyle uzun boylu bebek görüyorum normal doğuramazsın demiş doktor şaşırdım duyunca var mı aramızda 33-34 haftada 52 cm bebek 😂😂
anneoluyorumm13 mommy0806 benim 33de bebek 2700 boyunu söylemedi doktor 30+5de boyu 44 cm demişti şuan 35. Haftadayım merak ediyorum ne oldu acaba arkadaşınız iri yapılı bir kadın mı
Su123 mommy0806 maşallah nazar değmesin inşallah ama ölçümler bazen yanlış çıkabiliyor genetikte olabilir anne baba uzunsa neden olmasın
QueenMommy mommy0806 Hayır anne baba uzun olsa bile bu kadar boyu olması sasırtıcı bence yanlıs ölçüldü 42 demiştir 52 anlamıstır ne bilim 52 cm isede doğuma kadar 1 metreyi geçer herhalde 😂
mommy0806 QueenMommy Bana da öyle geldi yanlış ölçüldü büyük ihtimalle ya da değişir ne bileyim 33 haftada 52 cm olan 40 haftada 70 80 cm olur. Anne baba da 2 m değiller yani normaller anne kilolu biraz sadece bizim gibiler benim 31 haftada 43 cmdi 33te kontrole gideceğim bakalım nasıl çıkacak. 😊
Auri mommy0806 ultrason kâğıdı verdiyse orda yazıyor Ordan emin olabilirsiniz Femur boyunun ( FL yazıyor kağıtta) 7 katı kadarı diye de hesaplanıyor Tam boyu yazmazsa o yazıyordur
dlnyny mommy0806 ultrasonda yanılma payı vardır ilk gebeliğimde bebeğim için 4000 kg ları konuşuyordu doktorum iri bebek olduğunu söylerdi hep doğduğunda 52 cm 3.300 doğdu ama sonuç doktorum iri bebek diye diye sezaryene aldı beni.
3_bebelianne mommy0806 kilo normal boy o kadar olamaz ya nebilim kuzenimin oğlu iri bebekti 4kilo 55cm doğdu 40haftada
defnevedoruk myangelson senin yine iyi benim kızım 38+3te 47 doğmuştu 😂 bu bebişimede 37+3te 52 dedi kaç doğar bilmem
myangelson defnevedoruk ay bende hiç boy soylemiyorlardi ya resmen çocuğun boyunu bilmeden geçti hamileliğim 😩 kiloyu öğreniyordum tamam. Geri kalan ölçümler hafta bazindaydi doğunca öğrendik anca 😂 oh maşallahı var ikinci bebişin 🙈 bu bebiş de kız mı ?
defnevedoruk myangelson yok bu bebiş erkek. Benimde doktorum gayet iyi diyor sadece söylemiyor verdiği kâğıtta yazıyor bütün ölçümler 😂
myangelson defnevedoruk ya bendeki kağıtta da yazmıyordu direk haftası yazıyordu boyunu soruyorum haftasına uygun diyorlardı 😂😂
mommy0806 FL 7 ile çarpıp buluyorum ben de bana da hiç boyunu söylemiyor heyecandan da unutuyorum hep sormayı 😊
Daisyy000 mommy0806 Bi akrabamızın bebeği 56 cm doğmuştu. Simdi 15li yaşlarda baya uzun. Normal doğum yapmisti