ElvinEmineeee ElvinEmineeee ay baji indi nagaracaqsan bes 3defe deyrsen bagirsaq dolanib.vaxtina az qalib yoxsa hele var?hekim ne deyir allah komeyin olaun insallah
ElvinEmineeee gunesveguney insallah iyi olur canim .artik 3haftan kalmi38de zaten sezeryan yapiyolar biraz daha sebr et.napalim canim artik bende dogum zamnai bekleyecegim .doktor cok haraket et diyo .daha brnimki ufak 14haftalik
gunesveguney ElvinEmineeee şimdi 37+3’üm 39+1 de alacak bakalım az kaldı canım Allah yardımcımız olsun
Ayselcnt ElvinEmineeee bende iki defa sezaryen oldum.. ilki 7 yıl önce olduğu için dikişlerde bir sorun yaşamadım.. ikinci sezaryenim çok daha rahat geçti hamdolsun..
Gunay_Rzayevaaa ElvinEmineeee uşaqın hər yaşda Anaya Ehtiyacı var. Riskli vəziyyetiniz yoxdusa narahat olmayın. Çalışın qucaq azaldın 2 uşaqla çətin olacag. Gəzirde he?
ElvinEmineeee Gunay_Rzayevaaa he can heryasda ehtiyac olur anaya.indi yeriyir ama gerek arxasiyca gezek cunki arada yixilir yixilan kimide aglayir .usaq dogulana kimi buda yeriyecek inşallah 🙏
demirrleydi_ ElvinEmineeee 20.haftaya girdim henüz dikislerde ağrı yok aradan 3 yıl geçti doğuma kadar 3 buçuk olacak buda sezaryen olacak
Foreverr ElvinEmineeee amin inşallah 5 bitmişti 6 ya girerken kaldim hamile kaza kurşunu yakınlığından ötürü zorlukları oluyor malesef dikişte karın büyümesine bağlı kaşıntı ağrı oluyor oğlum hiç durmuyo çok hareketli peşine adam lazım kayınvalidem yardımcı oluyor allah razı olsun iyce ağırlaştım o çocuğa bakıyor doğuma kadar onlarda kalıcam doğumdan sonra o bixe geçicek tek başıma bakmam mümkün değil çünkü şuanda bile bana yapışık yaşıyo kafayı bozcam bu doğunca nasıl olacaksa bilmiyorum rabb’im kolaylık versin 🤣
ElvinEmineeee Foreverr ah canım seni cok iyi anliyorum benim kizda asiri haraketli simdide yürüyor 🤦 amma ya paemagimizdan tutuyor yadaki pesinde geziyoriz benimde kaynanam yardim ediyor yoksa asla yamamam yani
Talentedmom ElvinEmineeee sezeryan dikişlerimin tam iyileşme süreci 2 sene ama sıkıntı olacağını sanmıyorum doktorunuz ne diyor?
Gunay_Rzayevaaa ElvinEmineeee menimki 1 yaş 10 aykıqdı hələ əl çəkmir mənən bütün gün arxasındayam mənən yatıb mənən durur 36+4 . Kesire ne qede qalıb ki) bunla nə edəəcəm bilmirem
Foreverr ElvinEmineeee öyle valla çok zor ipe sapa gelmiyor bi dk durmuyor öyle zorlanıyorum ki anlatamam rabb’im kolaylık versin az kaldı diğeri olunca nasıl olacak bilmiyorum
ElvinEmineeee Gunay_Rzayevaaa ay baci masallah boyuk usaqdiki artiq yetiyib zad eder.he bax ele ona görə də men indiden ozumden ayirdim ayri yatizdiram.birce yemeyi yene qucaqda colerde yeyir😬bunuda 6aya kimi tergitsem yaxşı olacaq.ay baji inşallah yaxsi olacaq qorxma oda sevecek balacani he ta senin uzaqi 1heften qalib men yolub basindayam 14heftelikdi
Seyda1717 İlki sezeryan ikincisi normal doğum üçüncüsü de rabbimin izniyle normal doğum düşünüyorum sezeryanla normal doğumumun arası 5 yıl bir sıkıntı yaşamadım çok şükür bence hamilelikte dikişler de korkulacak bişey yok arası ne kadar olursa olsun