mehmel54 mor_menekse1 sabahtan beri yatıyorum tuvalete bile gidemiyorum mide bulantısından ağrılarım da çok arada mecbur kalkıyorum kızım var sağolsun küçük olmasına rağmen hasta olduğumu hissediyor herhalde yormuyor beni böyle böyle geçiyor günlerim 7+2yiz bizde
mor_menekse1 mehmel54 Allah güç küvet kolaylık versin biz cocuklulara ekstra zor oluyor benimde ikizleirm var nefesim yetmiyor artık knusmaya bile 😂
birmayismasali Ley99 ilk başlarda çok fazla ağrıyordu ama son iki üç gündür ara ara ağrıyor. Yani başka belirtim olmadığı için korkuyorum sanki hamile değilim gibi normal çünkü her şey
Ley99 birmayismasali benimde öyle korkmayın zamanla azalıyor benimde belirgin büyük mide bulantısı kusma gibi belirtiler olmadı zaten kasık ağrısı hafif bel ağrısı , göğüs ucu hassasiyeti azaldı bazen hiç olmuyor sizin tam kaç haftalık
eses26_ 7+3 iki gündür sabah mide bulantılarım başladı hiç birsey yemek istemiyorum hersey çok pis kokuyor karnım da çok aç peynir ekmek yiyorum
mor_menekse1 Ley99 valla iki gündür çok azaldı göğüs hasasiyeti taş gibi olmuşlardı normallesmeye basladilar Hall anı dokunmayla falan açıyor ama ilk günler kadar degil
melo1998 birmayismasali ben de aynı şekildeyim geç döllenme olmuş 6+6 normalde ama 5+6da vajinal ultrasonda gördük kalp atışını doktor 1 ay sonra gelebilirsin kalp atışını duyduk riskli bir durum yok dedi ama geç mi diye düşünmeden edemiyorum
35slmn Bende doktorların hesaplamasına göre 7+5 teyim ama ovulasyon testi yaparak hamile kaldım gününü bildiğim için 5+5 teyim tahminen 😄bugün kendimi tam hamile hissetmeye başladım karnımda şişlik, midem bir yanıyor ve kasık ağrılarım var ara ara
mor_menekse1 birmayismasali banda bir ay sonra dedi devlet doktoruydu randevu bulursam giderim yine özeller uçmuş durumda şimdilik erken daha detaylı kontroller büyük haftalarda oluyor o zaman gitmeyi düşünüyorum 😍iyi mi diye stres yapma knini sende
mor_menekse1 Ley99 anladım çok normal bnce vücut alışıyor yavaş yavaş hiç bir belirti yasamadamda olurdu 😂 hiç önemli değil
EsoMom_ mor_menekse1 12. Haftadan sonra duzeliyorsun kız bende öyleydim 12 den sonra kendine geliyorsun 😆😆😆😆😆
Selcannnnnn Ley99 evet geçen hafta bildiğin damarları kabarıyordu korkunç görünüyordu hele sabahları ama geçti şimdi ben 6+ 2 de gittim doktora kalp atışını duyamadık bugün tam 7 haftalık oldu haftaya gideceğiz inşallah
EsoMom_ mor_menekse1 kız geçer geçer bende geçmiyor zaman diye diye hızlı geçti vallla diyorum bende daha dün öğrendim ne ara 17 hafta oldum diye 😆😆😆😆
mor_menekse1 EsoMom_ insAllah 🤲 tek duam kusmaktan bir hal oldum nefret ediyorum bulantı kusma hissinden ilk gebeligimde zor geçti bu bari kolay olsun diyorum sağlıkla biran önce tamamlayalım bulantı ilacı prillam var hamsire içme dedi ama doktor yazdi snece kulanmak için erken mi
EsoMom_ mor_menekse1 doktorum bana o haftalarda verdi doktor veriyorsa vardır bildiği bende ilaç içemiyorum içince kusuyorum direk