Seymakayaoglu @Melike26 gecmis olsun kuzum :( aynen aynen parol ise yaramiyor ancak serumla rahatliyor insann denicem dediklerini baş agrisida illet bisey ya yinde elhamdulillah 🤗
Seymakayaoglu @Ozgetmrlnk allahim kolay bir sekilde gecirsinncanm sagliklabal kucagina 😘 zaten sanirim 30 haftadan sonra doktor şu gün gel bu gün gel diyor gün vermek icin bana dedi ama doktor simdiden 23 haziran tahmini
Seymakayaoglu @Ozgetmrlnk iihhh 😯 bilirim çok geçmis olsun canm allah vermesin ya hele öksürük benim bogaz agrim kulaklarima vurmuştu artik kaba kulak oldum saniyordum kötü yane ne kadar dikkat etsende yakalaniyorsun biyerde gribe
Seymakayaoglu @TubaMustafa :) benim gecsin zaman ne oluyyyy 😂😂 ben hemen gecsin istiyorun bende heycanliyim şunu fark ettim kacinci gebelik olursa olsun heycanli oluyorsun 🤗
Seymakayaoglu KIZLar bence birbirimizi yanliz birakmiyalim bizler haziran anneleriyiz herseyi ayni yasicaz genelde :) bakalim 🤗 postumuzun ilk bebegi hangi bebis olacak herseyi soralim birbirmize dertleselim paylaşalim 🤗 inşallah tek tek yazarsiniz bugun bebegim olacak yada oldu diye mutlulugumuzu birlikte paylaşalim şimdiden hayirli olsun :)))
Tugbax68 16 haziran tahmini doğum sabirsizim aynı zamanda korkuyorum ve bende tansiyon çıktı kizlar tuzu kesmekten başka neyapabilirim acaba
HzlBrls Seymakayaoglu valla martın soğuğu meşhurdur nisanın yağmuru eee ne kaldı geriye mayıstan sonraki ısınacak havayı ne yapayım 😀 doğum kapıya dayanmış 😅
Seymanurr Ya benim de 3 haziran görünüyor ama ozamana kalmaz gibi de geliyor 😅hayırlısı hepimiz için 🍀
Mutlulukgeldi Seymakayaoglu benimde 113 gun kaldi ramazan bayramının 2. Haftasi görünuyor doğumum zaman hic geçmiyor 😑😑