Durununannesi80 Ayazayaz kesinliklee bende vazgecemiyorum ya arada iş yerinde bile posetimde ekmeğimle gezyrm
Ayazayaz Seymakayaoglu jilete bulaşma bencede sende rahat etmezsin zAten sezeryan olursan uzun bir süre ağda falan yapamazsın o yüzden bence Doğum sonlarında almalısın Ağdayla
Mke Hazirann annişlerii daha çok kısa kollu seyler mi aldınız yoksa uzun kollu mu tercih ettiniz benim en cok aklıma takılan bu 🙄 yazlık alsam üşür uzun kollu alsam yanar mı diyorum 😄
Nalanktl Mke ilk bebeğim 7 haziran doğumlu. 15 gün uzun kollu hastane çıkışı giydirdim. Ondan sonra altına şort dahi giydirmedim hep çıtçıtlı body kısa kollu onunla bile yandı çocuğum :) ilk aylar için fazla uzun kolluya gerek yok
Ayazayaz Mke valla benimde Haziran 7 gibi 40 ı çıkana kadar hastane çıkışıyla durur sonrası kısa kol olur die düşünüyorum 1 ayılıktan sonrada kısa kol olabilir ilk çocuğum yaz çocuğu değildi ama çevredekiler öyle diolar
Derya1 Seymakayaoglu benimde haziran 12 gozukuyor ama zaman bna cabuk geciyor ne zaman 6 aylik olduk analamadim. Acele etmeyin tadini cikarin dogumdan sonrada hamilelik hicc bitmseydi keske diceksiniz 😁😁 bir an once dogurmak istiyorum falan demeyin guzel dua edin hayirli zamanda saglikla vaktinde gelsin bebitolar 🤗😂
MerveAvc Kızlar sizinde bel ve sırt ağrılarınız oluyor mu ben ofiste çalışıyorum hergün oluyor duramıyorum
Ayazayaz Nalanktl gerçekten mi benimde 7 Haziran görünüyor ben 40 ı çıkana kadar hastane çıkışı giyer die düşünmüştüm 🙈
Ayazayaz Yasemincifci hayır en temizi en hijyenik olan eldiven 6,5 senedir kullanıyorum ben eldiveni ağda hiç yaptırmadım ilk çocuğumda da 9 ay boyunca eldivenle aldım
Ayazayaz Yasemincifci kesinlikle ekmek kullanmayanlarıda şaşkınlıkla karşılıyorum 😂 ekmeksiz hayat olmaz die