Zynpozen 1Ali ilk oğlumun ismi Göktuğ ❤️ ikinci oğluma hamileyim şuan nasipse inşallah Alptuğ ismini koyacağız 🥰
Fenci_9 Kitapkolik660_ ben de bu iki ismi istiyorum en çok Gökalp ama eşim asla sadece Yusuf diyo ben asla diyorum büyük kavga ediyoruz😞
Kitapkolik660_ Fenci_9 yusuf bera güzel olabilir 🌸yada yusuf agâh yusufda güzel bir isim ben onuda düşündüm aslında ama eşimin kuzeni bizimde çok sık görüştüğümüz biri o koyacakmış ismi calma dedi tek onda olmalıymıs çevresinde 😂
Schaden MrveeS biz de altay koymayı düşünüyoruz ama sanırım tek isim tercih edeceğiz. Umarım enerjisi güzel olur 🙏🏻
rabisimm Benimkisi konuyla alakasız gibi ama. Henüz cinsiyet öğrenmedik ama eğer erkek olursa eşim Mert olsun istiyor. Mert ismindeki çocuklar nasıl oluyorlar acaba 🫠 ismin çocuğa bi etkisi oluyor çünkü. O yüzden tedirginim mert ismindeki çocuklar acaba çok mu yaramazlar yoksa çok mu masum 😊
Busiih 1Ali bnm oglusum adi Musa Zayn (zeyn olarak okunuyor). Hamza Zeyd cok istedim kuranda gecen isimler ilgimi cok cekiyo hemde arabca Turkiyede fazla kullanilmayanlar girtlaktan soyliyerek😂. Hamza peygamberimizin isimi ve Zeyd onun sag koluydu. Oyuzden o isimleri cok koymak istedim yan yana ama bacim benden once 2 ogul dogurup ikisinde birer o isimleri calip koyunca kaldi 😂😂
Aleynaol Eşim Asil istiyor, acaba kibirli olur mu diye düşünüyorum, ben Uras istiyodum ama o istemiyor, Kıvanç şuan ortak noktamız :)
Sndztnc happyboy_ Bizde eşimle beraber seçtik içimize sinen göktuğ oldu 💙 hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz 💙