SuEr_Tu1512 1Ali Başta oğlumun adı olmak üzere Tuğra🫶 Diğer gibi Asil, Göktuğ, Karan, Yağız isimlerini çok beğeniyorum🥰 İnşallah onlardan birini de 2.oğluşuma koyucaz🙏🩵
Tucci 1Ali Erkek bebeğim olacak ismini Atlas koyacağım kalbimi büyütüyor atlas ismi 🥲 Onun dışında Karan Kerem Aslan Yaman İsimleri hoşuma gidiyor
Ayseguls_baby 1Ali bizim cinsiyet belli değil haftaya belli olacak inşallah ❤️ erkek olursa Yaman koyacağız. Kerem, Kaan ve Yiğit isimlerini de çok beğeniyorum akrabalarımız da çok olduğu için düşünmedik koymayı
Otuzarti3 1Ali Ben klasik isim sevenlerdenim ☺️ Oğlum Zeyd isminde buda erkek olursa Ömer Hattab koyacağım.
hayalperest2310 Otuzarti3 oğlunuz nasıl uysal mı acaba bizde nasipse Zeyd düşünüyoruz ama biraz da ismin üstündeki etkiyi merak ediyorum
mooommmmyyy Songul61 mahir zeyd ismi çok güzel ben çok istiyodum ama abimin hayaliydi erkek bebeği olursa mahir koyucaktı o yüzden başka isim arayışındayım
Otuzarti3 hayalperest2310 MaşaAllah subhanAllah o kadar güzel bir bebeklik geçirdi ki yok gibiydi elhamdülillah :)
betulgzl_06 1Ali ilk oğlumun adı velican ikinciye hamileyim cinsiyet belli deyil halen kız olursa ömür yada ova erkek olursa eşref olucak hayırlısı olsun
Selim_Alparslan 1Ali Oğlumun ismi Selim 🥰 İkincisine Alparslan koyacağız 🌸 Yani başka isim olarak, Göktürk, Göktuğ, Ertuğrul, Yiğit, Metehan, Hakan, bu isimleri beğeniyorum