Minnakminik 2 kez düşük yaptım, karşıma bu söz çıktı, bazı bebekler yalnızca kalplerde büyür.. Benim gibi kayıp yaşayan anneler için paylaşmak istedim..
1melek2prens1anne Minnakminik bende dünyalar güzeli bir kızımı ellerimle toprağa verdim bir de kalp durması sonucu kürtaj oldum ikisi de kalbimde saklı her zaman asla unutamam 💕
3_bebelianne Minnakminik İlk bebeğimi düşürmüştüm 🥹hemde kendi hatam yüzünden hep aklıma gelir güzel sözmüş
limonlucheesecakee Bende iki kez düşük yaptım . 1yilda saçlarıma beyazlar gelmisti . Sizi çok iyi anliyorum 💖
limonlucheesecakee Minnakminik 5yasinda bir oglm var ondan snra yasamistim düdükleri şuan şükür 17haftalik hamileym😊
Sosyalbiri 1melek2prens1anne paylasımızı görünce ağladım.. ben de dünyamın en güzel kızını, 8 günlük kızımı toprağa verdim. Rabbim bizi böyle acılardan ve daha büyüklerinden korusun 🤲🏻😔
1melek2prens1anne Sosyalbiri amin inşallah rabbim bi daha ne bize ne de hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın 🙏 şimdi çocuğunuz var mı ?
3_bebelianne Sosyalbiri Perde asılacaktı eşimi beklemeden asayım dedim işteydi o bekle demişti sandalyeden düştüm belkide ondan dolayı oldu🥹
1melek2prens1anne Asill01 zaman her şeyin ilacı derler ya aynen öyle acısı hep kalıyor ama alışıyorsun başka evladın varsa ona sarıl onda teselli bul yoksa da rabbim en kısa sürede içindeki acıyı dindirecek bi evlat nasip etsin sana inşallah 🙏
Asill01 1melek2prens1anne ilkimdi o meleğim 😔 amin canm amin en güzelini nasip etsin hepimize yaşadığımız herseye en güzel mükafat olsun inşallah
Birhayalimvr Minnakminik bende geçen sene agustosta kaybettim tüp bebekti ahh ahh 3 sene ugrastan sonra olmustu 2.5 aylikken kalbi durdu. Nasil üzuldügümü bir allah biliyor ama asla isyan etmedim. Nedenini hemen arastirmaya basladik birtek kan piltilasmasi cikti. Nedenini elbet allah bilir sonuc olarak cennette insallah kavusacagim bir melegim oldu. O yüzden bir kadın için çok zor bir durum ama bunada alisiliyor.Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin.