Patiseverana kimchikimdi evet gerçekten ne cesaret diyorum bazen ben de kötü biri olsa bir şey olsa ne haldeydik tanımıyorsun etmiyorsun , o anki his galiba ya cesaret edebiliyorsun 😃
Leylak34 anneolmakneguzel_ Ben de instagram ama aileme hiç instagram da tanıştık diyemedim sen söyleyebildinmi
Leylak34 panikprenses aslinda sağlam ilişkiler is yerinde kurulur derler sonuçta çalışırken onun tüm yüzünü goruyorsundur
Srfblt Leylak34 üniversitede tanıştık arkadaştık ama sadece merhaba merhaba konuşurduk o kadar, asla flört namına bir şey olmamıştı mezun olduktan baya bir süre sonra kader tekrar bir araya getirdi o zaman tanıştık sevgili olduk, evlendik ☺️🧿
tahamommy Leylak34 2014 Twitter’da anonim arkadaş topluluğumuz vardı goygoy yapardık yüzümü gözümü görmeden orda vurulmuş kerata 😂
Semamtr Leylak34 üniversite tanıştık sevgili olduk okul bitti sonra kendisi askere gitti herkes (çekemeyenler) otogar aşkı vs diyordu 3 sene sonunda evlendik. Şu an birlikteliğimizin 10. Senesi 6 yaşında oğlumuz 5 günlük kızımız var 🥰
edabolukbasi3- Leylak34 aynı fabrikada çalıştık 8 sene 2 sene konuştuk geri kalanında eşimden nefret ediyordum ahahahahs 😂
Mariam2 Leylak34 ha ha en komik olan ben azar arkadaşım konusyirdu birlere canımız sıkılmıştı o sirada telefon çevirdi bu benim komutanım diyerek numara vermişti bende aradım amaç taklimak işte ama sonuç evlilik
retra Leylak34 öyleymiş gerçekten. bir de ben hiç evlilik kafasında biri değildim asla istemiyorum şimdi doğum için gün sayıyorum 😂
cauuv1 Leylak34 bizim büyüklerin eski kiracısıyken polis oldugunda tekrar bizim eve geldi oturmaya orda tanıstık😂
Deleted33000 Leylak34 görücü usulü onun anası buldu beni önce aileler tanıştı sonra biz tanıştık ilk görüşte de aşk oldu❤️❤️❤️