Azizeeeee Artık ölcek gibiyim ya hergün mide yanmasından kusmaktan helak oldum benim gibi olanlar var mı kızlar 😓😓
d190516 Azizeeeee kaç haftalıksın bende hamileliğim başından beri çekiyorum maalesef bi de normalde de reflü var rennie kullanmaya başladım o bile geçirmşyo çoğu zaman 🙄
Leyna Azizeeeee 38+2 başından beri tek sıkıntım bu geceleri oluyor özellikle. Sade soda ve soğuk süt tüketmeye çalışın, iyi geliyor.
Handeckm Azizeeeee beeen😞😞😞 her gece yatağa girer girmez başlıyor saatlerce dayanılmayacak duruma geliyor bazen kabusum oldu insallah geçer😞
Damlayaz Ben ben gece uyurken kaç kere koşarak çıkartmaya gittim... cok zorrr geçiriyorum hamileliği 😭
d190516 Azizeeeee berbat bişey biliyorum canım bulantım hiç olmadı çok şükür ama bu yanmadan çok çekiyorum milletin son haftalarda oluyo benim başından beri 17 haftalığız şu an
Azizeeeee d190516 Benimde bulantılar kusmalar yanmalar ağrılar hepsi var ya 😓 O kadar kötü oluyorum ki neyse bunadı şükür 🤲
hilal1937 Bende 36 haftalığım gecede kaç kez şurup içiyorum eşim de kızıyor hemen ilaç içiyorum diye ama bilse neler çektiğimi😔😔
Azizeeeee hilal1937 Ayy kıyamam gerçekten öyle insanda dayanıcak güç kalmıyor 😐 Saçı çıkıyor diyorlar ama ne Yani kıllı bişi mi olcak bu kadar yanma fazla bence 😂
hilal1937 Azizeeeee yok canım ya saçla alakası yok gerçekten yediğin içtiğinle alakalı baharatlı vs yiyim o gece kıvranıyorum
Azizeeeee Leyna Ayy onları da denedim denemedim değil bana mısın demiyor hiç faydalarını göremedim ya ☹️
Azizeeeee hilal1937 öyle gerçekten ben çok yağlı ve baharatlı tüketmemeye çalışıyorum da işte napcan sağlıkla gelsinler yavrularımız inşAllah 🤲
hilal1937 Azizeeeee bir de büyüdükçe mideye baskı artıyo o yüzden de dayanılmaz oluyo😔 amin tabi sağlıkla gelsinler de dayanıcaz mecbur. Rabbim isteyen herkese nasp etsin inşallah.