Duru_Aslan2133 Kızlar 35+2 günlük bir erkek bebek,dün doktor kontrolümuz vardı 10 gün içinde 150 gram almış çok az değil mi 10 gün önce 3 hafta önden gidiyor dediği bebek bu sefer hicbisey demedi sessiz kaldı boyu da uzamamis sanki 45,6 cm kg da 2.600 den 2.770 olmuş sadece forumda okuyorum bu haftalarda çoğu 3 kg geçiyor erken doğum riskim de var çok mu evham yapıyorum bilmiyorum ki ciğer geliştirici iğneye de başladı sancılarım giidp geliyor kendim 7-8 kg arası aldım acaba bebeğime yaramıyor mu bu son haftalarda 😕 önceliğim hep sağlıklı doğması ama işte annelik ☹️
Sevinc44 Duru_Aslan2133 bence kilosu gayet iyi. Bizim de o dönemde benzerdi hatta daha azdi. Her anne 4-5 kg bebek doğuracak değil. Doktor bana geçen kontrolde açık açık dedi senden iri bebek beklemiyoruz, normal ve sağlıklı bi bebek olacak, sadece sağlıklı olmasına odaklan lütfen dedi. Gerçekten artık son günlerim ve önemli olan sağlık. Siz yine bebeğe kilo aldıracak, yarayacak şeyler tüketin ama bebis sağlıklı olsun kiloyu doğduktan sonra da alır
bebeklerim__ Duru_Aslan2133 bence gayet yeterli söyle bakarsak daha 4 hafta gbi bi süreç var ve 3 kiloyu geçer
Bicirik2025 Duru_Aslan2133 kilosu bence iyi genetik faktorlerde cok etkili minyon olacak demek ki. Ayrica hic bisey yemeseniz bile ceviz , havuc , tahin pekmez , muz , sut , peynir , yumrta bunlari eksik etmeyin.
anneolmakneguzel_ Duru_Aslan2133 evham yapıyosun canım. Bebegin gayet sağlıklı bence. Sıkıntı olsa doktor söyler, kendi kendine kurma, rahat ol
Duru_Aslan2133 Sevinc44 kg dan daha çok kafama takılan boyu oldu yada buradaki kilo postlarina baka baka evham yapıyorum bilmiyorum sizin boy kaçtı o haftada
Duru_Aslan2133 bebeklerim__ erken doğum riskim çok fazla iğne vuruluyorum şuan yüzden çok endişeliyim
bebeklerim__ Duru_Aslan2133 arkadaşım 2800 doğum yaptı smdi 2 aylık tospuk gibi bebegi maşallah. Hiç düşünmeyin onları. Kendinize ve bebeğinize odaklanin