birmayismasali Kızlar bu iki değerim düşük diye doktor vitamine başlattı. Ama daha 7 haftaligim buradaki herkes 12 haftalıkken başlamış. Benim değerim düşük diye hemen başlattı. Bi sorun olmaz dimi birkaç kişi neden erken başladı diye şaşırdı çünkü.
Parinas birmayismasali erken başlamanın sakıncası yok ama genelde ilk trimesterda bağırsak hareketleri yavaş olduğu için kabızlığa sebep olabiliyor demir ilacı. Eğer sizde yapmadıysa problem yok. D vit in zaten hiç sakıncası yok
birmayismasali Parinas sadece çok afedersiniz 3 gündür büyük tuvaletim siyah renk. Bu da demir ilacından kaynaklıymış. Doktor zaten demir ilacı mide bulantısı yapabilir yaparsa hemen bırak 12. Haftada devam edersin dedi. 1 haftadır kullanıyorum çok şükür bi bulantı yapmadı. Erken başlamanın bir sakıncası yoktur insallah 💕
happyboy_ birmayismasali bir sakıncası yok Bencede bende sormuştum gayet normal koyu renk olması dedi
Parinas birmayismasali renk değişimi normal. Başka sıkıntı yoksa devam edin bence. Değerleriniz yükselir erkenden böylece daha kolay dengede tutulur iyi olur
Emrahirem birmayismasali demir ilacını yemekten 1 saat önce 1 bardak portakal suyu ile iç emilimi artar