Ecekcln 39 haftalık hamileyim acaba denize girebilir miyim, 2 cm açıklık var birşey olur mu. Bu haftalarda denize giren var mı ? Buralar çok sıcak durulmıyor 🫠🫠🫠🫠
Meltemanneolsun Ecekcln bence bunu doktora danış çünkü son zamanlarda yüzmek iyidir diyorlar ama açıklığın var. Denizden enfeksiyon kapilmazmis havuzdan kapılırmış ama belli de olmaz hamilelik vajinal florayi da bozduğu için riski de var bence riske atma ne olur ne olmaz
Anneyimmmben Ecekcln havuz desen girme derdim ama deniz suyundan enfeksiyon kapilmaz doktoruna yinede danış ama ben olsam girerdim
Anonimmommy Ecekcln benimde 1 parmak açıklığım var enfeksiyon riski yüzünden gitmedim denize bence tehlikeye atma. İlişki sıkıntı oluyor mu peki açıklık varken riskli mi acaba bilgisi olan var mı
Ecekcln eilf150 38 haftada 1 cm açıklık vardı doktor girebilirsin demişti ama şimdi açıklık çoğalınca arada kaldım
Ecekcln Gzm122 38 haftada doktor girebilirsin demişti 1 cm açıklık vardı o zaman ama şimdi açıklık 2 cm olunca arada kaldım
Daisyy000 Anneyimmmben havuz desen girme derdim ama deniz suyundan enfeksiyon kapilmaz doktoruna yinede danış ama ben olsam girerdim Kim diyor bunu. Denizden rota kapan bile var
Anneyimmmben Daisyy000 denizden rota kapan mi şaka gibisiniz gerçekten denizin tuz oranı çok yüksek denizde virüs yaşayamaz hanimefendi
obiranne3 Ecekcln yavrum enfeksiyon kaparsan Allah göstermesin sende bebekte çok etkilenir. doğum üstü bunu yapma. lahosalığını mafetme şimdiden. ayaklarını sok, uzan güneşlen.
Meri3535 Anneyimmmben her deniz temiz değildir maalesef gayette virüs vs kapılabilir. Her denize kefil olmayın lütfen hamile olmadan bile girip hastalanabileceğiniz bir çok kirli deniz var. Açıklıkla girmek büyük cesaret, ben olsam dediğim gibi kefil olmazdım.
Daisyy000 Anneyimmmben Tuz oranı yüksek olunca hiçbir virüsü barındırmadığını mı sanıyorsunuz cidden :)
nisaakb Ecekcln ben 34 te cesaret edemiyorum enfeksiyon riskinden bence siz de girmeyin az kalmış zaten