Birbebisannesi ? Soru yukarıda kızçeler. Ben bayağı sancılı regli oluyordum hamile kaldım regl olmayacağım diye seviniyorken tam regli günümde yine o sancıyı çekiyorum
Edizhr Birbebisannesi valla benim görümcem her adet tarihinde hamile iken kanaması bile oluyor Muş ay gelince gayet normal canım
Esma006 Birbebisannesi bunu halamdan duymuştum bende hamile iken regl haftana gelince kasık ağrın mi ne oluyormuş
Zec Birbebisannesi ikinci çocuğuma hamileyim yani 2 kez 9 ay geçirdim ikisinde de hamilelik boyunca regli dönemim geldiğinde o sıkıntıları yaşadım. Bazı şeyleri unutmuyor vücut sanırım 😅
kimchikimdi Birbebisannesi Benim normalde de kasık agrım var ama adet zamanları daha fazla oluyor adet olmuyoruz ama sancısı hala bizimle 🥹
Birbebisannesi Edizhr ben sancıdan ölüyorum doktoramı gitsem diye düşünüyorum ama kanamam yok diye gitmiyorum şükür. demek ki olan var mış.
Birbebisannesi maviportakal_ bende ilk 3 aydayım inşallah geçer ya . İlaçta içemiyorum. Regli iken içiyordum en azından
Birbebisannesi Zec yaa bu bizimle gelicem önür boyu menapozda olsak sanki o gün yine o ağrımı olcak desene 😀
Zec Birbebisannesi ama bende şöyle bir etki oldu doğumdan sonra bekarken yaşadığım ağrıyı artık yaşamıyorum :) eskisinden daha rahat geçiyor doğumdan beri.
dunyamyavrularim12 Birbebisannesi ben şuan 8 aylığım . İlk aydan 4 ayıma kadar her adet olduğum gün adet sancısı çekerdim regl ağrısı var bildiğin ama kanama yok 5 . Aydan sonra düzeldi
Birbebisannesi dunyamyavrularim12 adet gününüzde mi ama çünkü bazıları zaten o sancıyı normal günlerde de yaşıyor yani hamileyken herhangi bir günde
dunyamyavrularim12 Birbebisannesi yok ben her ayın 10,13 arası adet olurdum sonra hamile olduğumu öğrendiğim diğer aylarda . Her ayın 10.13 gelince adet sancısını çekerdim çok korkardım düşük mü olacak falan diye ama çok şükür olmadı annem hep normal derdi
ddefnos Birbebisannesi sadece ilk ay öyle olmuştu her an akıntı gelicek diye bekliyodum hatta ama sonraki gunlerde olmadı