Zezeyyuu Ipek0z hıc bısey ınanrmsn tek öğün yemekle beslenen insanım boyum uzun benım ilk çocuğunda uzun doğdu 58 cm sezeryan kiloları nasıl gitçek bmyrm çok takntlı biriyim çünkü
Ipek0z Zezeyyuu sezaryen kilolarını dert etme ben 24 kilo aldım 11 kilosunu ilk 9 günde verdim. Bol bol su iç bir de çok sıkmayacak şekilde göbeğini bağla korseler çok acıtıyor bağlamakta aynı işi görüyor
Zezeyyuu myangelson evden soğumuşum üç günde girmek ıstemedım yabancı gıbı geldim koltukda otryrm cok tuhaf bı duygu
Zezeyyuu [silindi] anestezi den kalma inanılmaz bı baş ağrısı var ve aşırı sinir tersliyorum herkesı böyle bı sebeb bı suçlu arar gıbı sankı hayatmın icine sıçılmış gibi
Zezeyyuu myangelson sanmıyorum büründüğüm çok değişik bi pisikoloji yadırgamayın beni ama çocuğu kucağıma almak içimden gelmiyor 1 yasında ki olum küsmüş bana yanıma bile gelmiyor
Zezeyyuu myangelson Allâh aşkına sözde annem bakmaya geldi bana el gıbı mısafır gıbı gectı kenarda oturuyor destek vereceğine yaptığı şey zoruma gidiyor kendime hayrın yok
[silindi] Zezeyyuu çok normal canım lohusa depresyonu da oluyor geçeceğini bil sadece hepsi geçecek biraz zaman ve sabır.: şu an sana iyi gelebilecek şeyler yapmaya çalış
3_bebelianne Zezeyyuu Üç çoçuğum var hiçbirinde yanılma olmadı kız diyip erkeğe dönen varmış ama altı ayda anlarlar bence doğumda bu şekilde olması absürt sağlıklı olsun önemlisi o tabii ama nebilim dudak uçuklatan cinsten devlet hastanesinemi gittiniz acaba
YavruKurtveAnnesi 3_bebelianne muhtemelen devlet hastanesi, bi de devlet cok detaylı bakmıyor cinsiyete falan detaylıya da girmediysee benim gibi🥲 31 haftalık gebeyim halen cinsiyet net değil 🥲😁
Zezeyyuu [silindi] kaynanam üst dairede otururken zor yarım saat arayla sütun mu yok diyor basladık yine ya ne bulsa agzıma veriyor süt yapsın ye