susaMom_ xSarelle Ruffles ketçaplı aşeriyordum 🥹 akşamları yedim kolayı yemeğe göre seçiyorum bir çay bardağı içiyorum çikolata hastasıyım tatlı şekerli gıdalar yiyorum ama kızımda daha çok yerdim bu bebişte daha çok tuzlu şeyleri seviyorum
Leontiine xSarelle mide bulantıma iyi gelen tek şey limonlu dondurma o nedenle mecburen azar azar her gün yiyorum onun dışında hayır
xSarelle Ben hepsini abartarak yiyorum 🤦🏻♀️ beslenme tarzım böyle olmuş resmen 😢 tabi hamile olmadığım dönemde çok daha fazlaydı ama
Annelikyolundabiri xSarelle çikolata ve tatlı tüketiyorum ara sıra. Onun dışında maalesef hep hamur işi yiyorum ama kilo almıyorum 🤭 ekmeksiz doymuyorum ve hep açım 😄 bence o kadar da kasmamak gerek..önemli olan miktar
Mevsim5 xSarelle offf hepsinden de yiyorum abartmamak koşuluyla sonra vicdan yapıyorum ama can çekince insan duramıyor 🥹
1kovakizi xSarelle abartmamak şartıyla hepsinden yiyorum içiyorum,normalde ağzına kola sürmeyen ben asitli asitli mideme iyi geliyor yarım bardak falan içiyorum valla 😂 geçen gün allah affetsin noodle bile yedim canım çekti,mayonez falan hak getire 😂 ama her gün değil tabi azaltmayı planlıyorum
birmayismasali Hamile olduğumu öğrendiğimden beri sigara kola içmiyorum ama cips ve tatlı yiyorum. Bu aralar dondurmaya sardım paketli dondurma yiyorum sürekli :(((
1kovakizi xSarelle baharat tozundan az koy yağını falan ekleme bence bişey olmaz sık yemediğin sürece☺️
xSarelle 1kovakizi başta yiyordum baktım hamilelikte bana baya dokundu o yüzden bıraktım birkaç aydır yemiyorum ama evet o toz zaten en zararlı olan tarafı içinde çin tuzu bulunuyor. Siz de az koyun ya da hiç koymayın onu ☺️ bir dr otizme sebep olur bile demiş. Benim ilk oğlum otizm ve sanki o zamanlarda da yemiştim. Tabii tek sebep bu olamaz da, dikkat etmekte yarar var.