arinmommy Kızlar 39 haftalık oldum geçen hafta ishal mide bulantısı karın ağrısı gibi belirtilerim oldu ama bir kaç gündür yok. İlk gebeliğim ve çok ileri haftalara sarkarsa diye endişeliyim açıkçası. Belirti olmadan aniden doğurabiliyor muyuz 😂
gunesveguney arinmommy bende bugün 37+1’im bu hafta içi çok fenaydım ishal kasılmalar akıntı artışı doğuma dair her şey vardı bugün kontrolüm var ne olacak bilmiyorum.Bebeğin gelişimi önde kanala da girmişti geçen hafta bakalım hayırlısı 😅
ElvinEmineeee arinmommy ben kizma hamielyken .hic bi belirtim olmadi sadece sabah uyandigimda suyum geldi oyel gitdim doktora zorunlu sezeryan oldum
aslanmommy arinmommy 😂 benim gibi sende bende 39 haftamdayim hiç belirti yok direk sancı gelecek doguracam kafasindayim ben de
babyUras_ arinmommy Hiçbir belirtim yoktu . 40 haftalık doğum yaptım 😅 Sabah kontrole gitmek için kalktım doktor hiç sancım çıkmıyo diye uyaracaktı ama hastaneye gitmeden suyum geldi direk doğumhaneye gittim 😅
arinmommy gunesveguney hayırlısı olsun özel takipli misiniz normal doğum mu olacak acaba? Benimkinin de kilo 3600 geldi dün. Hoca beslenmeni kısıtla dedi ama hiç tutamıyoruö kendimi meyve yemeyi özellikle çok seviyorum gece kalktım menemen yaptım yedim vs. 🤦♀️ inşallah bir an önce sağlıkla gelsinler
T-159 gunesveguney ay bende öyle sanci bile vardı bende regl sancısı bel ağrısı hepsi ama hala bisi yok bakalim ne det sana doktor
gunesveguney arinmommy evet özel takipliyim sezeryan olacak benim mecbur ilk doğumumda sezeryan olduğu için 🥹 beslenmeyle çok alakası var mı acaba ama ya ben çünkü 7 kilo verdim verdiğimin 1 kilosunu geri almışım çok bişey yiyemiyorum bile ama 3500 olmuş kilosu önde gidiyor. Afiyet olsun valla ne güzel 😂
arinmommy esmaugurrr yok maalesef:( ben de çok hareketli değilim sadece akşamüstü dışarı çıkıyorum o kadar onun dışında hep yattığım için mi gelmiyor acaba diye de düşünüyorum siz ne durumdasınız
arinmommy babyUras_ ay ne kadar iyi tam da gününe denk gelmiş inşallah çok uğraştırmadan bizimki de öyle olur
queenanne1 arinmommy hiç belirti olmadan 1 gün içinde belirtiler oldu ve doğurdum her şey bebeğin isteğine bağlı😂 sağlıkla kavuşun inşallah 🌸
esmaugurrr arinmommy bende hiç hareketli değilim ya bende düşünüyorum onuda birazda zamanını bekliyorlar gibi
babyUras_ arinmommy benim ikinci doğumdu sancım olmadığı için suni sancı verdiler 5 saatte doğum yaptım . Son 1 saati sancıyı hissettim sadece . Sağlıcakla alın kucağınıza 🌸
arinmommy esmaugurrr bir de sarı açık yeşil gibi akıntım oluyor enfeksiyon mu rahim ağzı yumuşadığı için mi geliyor bilmiyorum. Mekonyum olma riski de endişelendiriyor ama o daha farklı oluyormuş sanırım
esmaugurrr arinmommy bendede oluyor akıntı enfeksiyonda vardı fitilde kullandım ama akıntım hala devam ediyor sadece çok fazla değil
T-159 arinmommy aa dün bende de oldu o post açtım bununla ilgili çoğu kişi nişan olabilir dedi ama bilmiyorum bende emin olamadım
Minik33_ 34 +1im gün içinde evde de çok hareketliyim her akşam mutlaka eşimle oğlumla yürüyüş de yaparım günlerim çok gezmeli ve koşuşturmali geçiyor 3 buçuk yaşinda oğlum da var tabi😂😅 oğlumu 40+2 de dogurmustum bu da o kadar bekler mi acaba?🤭
EbSa Minik33_ bende dediginiz durumdayim cok hareketliyim M oglum 40+1 de suni ile gelmisti bugun 39 olduk yine 40 i gorucez galiba 😅
arinmommy esmaugurrr inşallah sorun olmaz bir de kilolu bebeklerde daha riskli oluyormuş Cuma günü 3600gram dedi doktor haftaya kadar iyice risk artacak bir an önce sağlıkla gelsinler inşallah