2boysmother Kızlar kramp için hangi magnezyumu kullanıyorsunuz ? Sık sık yaşıyor musunuz ? En son giren krampta bacağım da morarma oldu ara ara sızlıyor
RadyoaktifMom 2boysmother magnimore plus kullanıyorum ben bana çok iyi geldi tavsiye ederim çok geçmiş olsun
Parinas 2boysmother magnimore plus kullanıyorum. İlk doktorum magnezya önerdi içeriği daha komplex ama fiyatı çok uçuktu. Daha makul bişey öneremezmisiniz deyince magosit dedi. Sonra yok o yeterli gelmez deyip magnimore plus yazdı. Şimdilik memnunum. Bana enerji de veriyor sanki
patulii 2boysmother magnorm kullanıyorum daha önce hapını kullandım ama içemedim, suda eriyenden içiyorum şuan
Semy1991 2boysmother sağlık ocağı yazdığı magnezyum Magosit kullanıyorum. hiç kramp falan olmadı şükür rahat uyuyorum.yoksa ağrılardan uyunmuyor.
Selim_Alparslan 2boysmother Ocean ExtraMag kullanıyorum gunde 2 kez. Cok iyi geldi . Surekli ayaklarıma kramp giriyordu . Magnorm suda eriyen kullandım hiçbir işe yaramadı bende.
tahamommy Selim_Alparslan canım günde iki kere kullanınca gözün falan seğiriyor mu ya bende bazen gözde seğirme oluyor en büyük etkeni magnezyum fazlalığı, içmezsem de gece 3-4 kere kramp giriyor bacağıma hatta maden suyu içtiğim günler içmiyorum magnezyum 🥲
minnoshan Selim_Alparslan benim de evde ondan var da normal magnezyum içeriği harici p5p olumca bilemedim neymiş baktım b6 vitamini falan diyor riskli bişey değil heralde dimi gebelikte ya iki gün içtim rahim kasılmalarım oluyor diye iyi geldi ama tedirgin oldum içmedim sonra
Selim_Alparslan tahamommy Ayyy evet yaaa saf gibiyim gözlerim seyiriyor özellikle sol gözüm tik gibi oldu başkasıyla konuşamıyorum gözüm surekli seyiriyor mal gibi hissediyorum kendimi😃
tahamommy Selim_Alparslan 😂😂😂 kız allah seniii hala da kullanıyon mu bide, bende çok rahatsız oluyorum ya kasları yönetebilmek nasıl bir nimetmiş valla onu düşünüyorum 😅 bende çözümü bi gün kullanıp bi gün maden suyunda buldum ama arada giriyor işte bacağıma kramp 🥲