Melissayda 12 haziranda oldum kızlar çok şükür iyiyiz , toparlanıyoruz merak ettikleriniz varsa buyrun ☺️
dedimolabilirrr Melissayda öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun 🥰 nasıl geçti ilki ile arasında kaç yıl var spinal mi genel mi oldunuz
demirrleydi_ Melissayda Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun nasıl geçti ilkine göre daha mı geç toparlanılıyor acaba bende ikinciyi olucam ama bu sefer kilomda var çok korkuyorum
Melissayda @ayseozbek ağrısı aynı canım ilk ayağa kalkışındaki falan sadece ilkine göre kanamam fazla oldu
ayseozbek Melissayda ah ahh.. Ne yaşayacağını bile bile yaşamak çok zor bi durum ya.. Birde aynı yerden mi kesik attılar şimdiden dikişlerim sızlıyor 😓 6 bucuk sene olucak arası
Melissayda @dedimolabilirrr teşekkür ederim 🩷 çok şükür güzel geçti ilki ile arasında 18 ay 26 gün var aynı yerden oldu spinal oldum ☺️
dedimolabilirrr Melissayda ayy Maşallahhh sizin azmış ona rağmen güzel geçmesine çok sevindim bizim 6 sene olacak aralarında nasipse şimdiden korku sarıyor beni 😅🙈
Semy1991 Melissayda Allah sağlıklı güzel ömürler versin .benim de araları öyle olacak Allah nasip ederse Ağustos ilk hafta doğum.sadece süt konusunu merak ediyorum bebeğiniz aldı mı meme süt geldi mi.bel ağrısı oldu mu ilkinde şükür rahattım şimdi cinsiyet farklı ya acaba ameliyat etkileri de farklı olur mu dedim🙄
Melissayda @demirrleydi_ amin canım inşallah sende sağlıkla al kucağına 🩷 bende 92 ile doğuma girdim ilkinde 2.günde iyiydim bunda 4.günde daha iyi oldum kanamam fazlaydı. Ağrısı aynı canım endişe etme bir şekilde allah güç veriyor. Şu an rutin işlerimi yapıyorum 🥰
Melissayda @Rkyc7 normal doğumu bilmiyorum canım bugün itibariyle sezaryen olalı 9 gün oldu çok şükür toparlandim ve rutin işlerimi yapıyorum ☺️
Burnosunn_annesi Melissayda daha iyi olun çiçeğim🥰şükür iyiyim son zöanalr agrı vs oluyo bekliyoruö bende hayırlısıyla zaman geçsin♥️🤲🏻
Melissayda @dedimolabilirrr teşekkür ederim valla çok şükür bende çok korkuyordum ama beklediğim gibi olmadı sizin arası çok iyi ilk çocukta büyümüş rahat olur korkma korkma gelip geçiyor 😍
dedimolabilirrr Melissayda ayy inşallahh ilki de çok kolay geçmişti benim şükür o yüzden ssvd denemek gibi bir istediğim yok çok güzel bir doğumum oldu çünkü ama işte yine de acaba nasıl olacak korkusu oluyor ama ilkine göre ikinci de daha tecrübeli oluyoruz inşallah sağlıcakla büyütün bebişinizi darısı başımıza 🥰
Melissayda @hlucia eşim kaldı yanımda ilk bebişime de annem baktı. Evde de annem ve eşim destekçi. Bu süreçte destek çok önemli