Cuma kontrolü için bu gun geldik unutmayayım diye hemen yazmak isdedim her şeyi. Nstde sancim cikdi. Dr. Yatış verin pazartesi doğum olsun dedi. Sonra yatış yaparken tekrar nstye bağlandım. Ama bir şiddetli hiss ediyorum ki sıradan doğru ama abartılacak kadar da değil .riske atmayib beni direkt sezeryana aldılar bu gun saat 15:23 de Oglusuma kavusdum🫠.o kadar mutluyum ki Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. Ameliyata girdiğimde çok güzel ebeler karşıladılar hatta bir kadın rimelin çok güzel nerden aldin diye sordu bana😂.o heyecanla ismini unuttum valla dedim.acimicak dedi sadece cekisdirmeleri hiss edilen dedi (spinal anestezi) bende korkdum .normal korkmak sonucda . Spinal iyne hiç hiss etmedim diye bilirim. Korkulacak bir şey değil. Elden kan aliyorlar ya o kan alimi ağır ondan diye bilirim siz dusunun😁🤌. Sonra kesdiler,çocuğu çıkardılar gözüne iki şaplak agladi. Zaten hemen yanıma geldi 🫠. Emzirdim.ben 2 ci kez bu duyguları yaşadım. Evet gerçekçi olursak 2 ci doğum daha kolay .ilki bilmediğim için korkmuştum çok kalmıştım kendimi diye ağrı oluyormuş.korkilacak bir şey yok arkadaslar🥰. Yani korksakda,korkmasakda o doğuma gideceğiz. O yüzden size bir tavsiye korkup gitmeyin.sevinin çocuğumu elime alicam onu düşünün ailenin yeni üyesi geliyor.bir az daha kalabaliklasiyoruz onu dusunun🫠. Güzel kokan bebeği düşünün.🫠.inanın o zaman o kadar güzel geçiyor ki.dediklerimi sakın unutmayın bacilarimmm😁🤌❤️🩹