Sena1359 Beyzanurq evet Malatya eğitim araştırma hastanesi. Ben normal kadın doğuma gittim uzun süredir korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamadığımı söyledim o da infertilite bölümüne sevk etti onlar da ilk olarak hormon testi ve rahim filmi önerdi
Beyzanurq Sena1359 ben adetim bitince randevu alıp gitsem direk rahim filmi çekmezler mi acaba iki kere gel git yapmak zorunda olmazdim
Parlalina Beyzanurq istanbul sonomed tıbbi görüntüleme merkezinde çektirdim. Anestezi almadım bu işlemde anestezi alındığını dahi bilmezdim öyle dayanılmayacak bi acı yokki anlık oluyor bitiyor zaten
Sena1359 Beyzanurq yok sanmıyorum çekeceklerini nerdeyse benden 7 tüp kan aldılar ve eşimden de sperm testi sonrasında rahim filmine gün verdiler
Parlalina Beyzanurq özel yer söylediğim anestezilide yapıyorlardır muhakkak. Bi arayın sorun isterseniz ama zannetmiyorum dediğim gibi dayanılmayacak bişey değil
Beyzanurq Parlalina kahramanmaraştayım İstanbula gitmem pek mümkün olmayabilir ama malatyaya gidicem pazartesi günü
Beyzanurq Sena1359 bana özel de bir doktor endometriosiz tanısı koydu yapışıklık içinde rahim filmi çekilip gel dedi ama özelde pahali olduğu için devlette anestezili çektir dedi o yüzden muayene degil de direk film çektirmek istiyorum
Beyzanurq Sena1359 günü ne kadar süreye verdiler aynı ay içinde cektirdiniz mi ha bir de ne zaman çektirdiniz ara da uzun süre varsa sistemin değişme ihtimali var umarım anesteziyj kaldirmamislqrdir
Sena1359 Beyzanurq anladım canım istersen pazartesi günü Malatya eğitim araştırma hastanesini ara tüp bebeğe bağlar mısınız de çıkan hemşireye bi sor yanıt veriyolar telefona
Beyzanurq Sena1359 tamam teşekkür ederim sanırım sadece randevu verip o tarihe kadar da iliski yasak oluyormus
Beyzanurq Sena1359 kusura bakma sana da çok soru sordum sıktım biraz ama korkuyorum benim vajinismus sorunumda vardi 3 ay da ona tedavi aldim hala psikolojik olarak kasiliyorum evhamım birazda ondan
Sena1359 Beyzanurq adetin 6. Yada 7 gününde çekildim tamamen bitmiştim. Hemen de o aya randevu verdiler. Yok yok 27 mayısta çekildim daha bir ay bile olmadı
Sena1359 Beyzanurq estağfurullah canım evhamını anlıyorum yaşadıklarından dolayı istediğini sorabilirsin
Sena1359 Beyzanurq yok hiç bir ücret ödemedim çok da memnun kaldım az da olsa kanama yaşamasam filme girdiğimi bile anlamazdım ne ağrım oldu ne sızım