seydabal_60 Kızlar 23 günlük bebeğim var erkek. İlk önce 30 ml mama yiyordu 60 a çıktı şuan bebeğim 80 ml mama yiyor 2 saatte bir olmak üzere çok mu veriyorum ya normal mi sanki bebeğimin midesini rahatsız ediyor gibi hissediyorum
gezentianne seydabal_60 Çok normal midesi gitgide büyüyor.Benim bbegim 26 günlük sağdığım sütü verdiğimizde 100ML içiyor. rahatsız olmaz💕
_biranneadayi seydabal_60 2-3 saatte bir ben de 75 ml yani 2,5 ölçü mama veriyorum. Arada da emziriyorum. Daha az verince de doymuyor ya bence doğru yapıyosun. Aç olsa istemez, tok olsa içmez.
_biranneadayi gezentianne Sütle mama bir değil canım❤️ ama 100 ml alacak kadar midesi büyüdüğü doğru. Şifa olsun kuzularımıza
seydabal_60 _biranneadayi evet daha az verince doymuyo hatta bazen 80 ml içiyo yine istiyo korkuyorum vermeye
3_bebelianne seydabal_60 Erkek bebek bence canavar oluyor oğlum asla doymuyordu😂🤣şuandada bir elinde karpuz bir elinde köfte sonra ekmek vesairede yer🙈tatlısı meyvesi ayrı boğaz güzel oluyor erkeklerde genelde
seydabal_60 3_bebelianne doğru valla doktor 2 saatte mama ver dedi 1 saat zor dayanıyor biberonu öyle bi kapıyo ki sanki 3 gündür yememiş😂😂