Betulceeblog Kendim gidip progesteron değerime bakmak istiyorum deyince bakarlar mı doktorlar sizce gitmek istiyorum hem yumurtlamam olmuş mu diye öğrenmek için hemde progesteron değerimi öğrenmek için çekiniyorum niye geldin derler mi diye
herseyguzelolacak6 Betulceeblog Ben diyetisyene başlayacağım o istedi demiştim gebelik için diyetisyen. Kadın doğum doktoru baktı progesterona
herseyguzelolacak6 Deletedmom_297 sağlık ocağı bakmıyor belki bazı bölgelerin bakıyorsa bilemem hormon testi bakılmadıgını söylediler bize
ghostty Betulceeblog ben öyle kendim istediğimde hormon değerlerime bakmamışlardı. Kadın doğum doktorunun sizden istediği tahlil listesi oluyor mesela. Onu verdiğimde bakılmıştı.
Deletedmom_297 Betulceeblog yok ben istediğim zaman bakıyorlar hatta bu ay da 7.gün baktırdım sonra güzel haberi aldım doktora tedavi göreceğim doktorum istiyor de ben öyle demiştim birazda doktorla aram iyiydi açıkcası ama başta böyle demiştim 2 3 ay takip ettirdim çatlamam olmuş my diye hatta diğer değerlerine de bakıyorlar tsh fsh falanda bakabilir vitaminlere de bakarla sadece d vitaminine balamıyorlar o pahalıymış
Betulceeblog Deletedmom_297 Umarım benimkine de bakar ya. 3 kimyasalım var doktor bidahakine progesteron vereceğiz dedi merak ediyorum progesteron değerm düşük mü gerçekten onunla alakası var mı diye
Deletedmom_297 herseyguzelolacak6 belki değişiyordur ben burda boluda be zaman gitsem baktırdım her yer farklı demekki
Deletedmom_297 Betulceeblog banada dün verdi progestan 5 haftalık hamileyim progesteron değerim istenilen seviyede değil o yüzden verdi korkmahın kullanın
herseyguzelolacak6 Betulceeblog diyin isterseniz ben gerçekten yumurta kalitesi için diyetisyene başladığım icin bi kağıda yazdım onun istediklerini gittim söyledim içinde progesteronda vardı verdim öyle öğrendim
Betulceeblog Deletedmom_297 Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🏻🤲🏻 Kullandım aslında daha önce ama gene aynı şey oldu doktor gene kullanacağız erken öğrenmeye çalış hamile olduğunu dedi bakalım inşallah bende sağlıklı gebelik geçiririm