iremd-1798 geleneksel1annem olsun doğumdan sonra öyle de böyle de gidiyor ☺️ beni 10 kilo gitti ama emzirme sürecinde geri aldım biraz 🤭
geleneksel1annem iremd-1798 ay ben de emzirmede almıştım ya sürekli tatlı yedim hiç ama hiç dikkat etmemiştim
firdevsbl geleneksel1annem 27. haftadayım 100 gram bile almadım ben hatta aksine zayıflamışta olabilirim beni görenler hiç değişmemişsin diyorlar 😅
Balbebek012 geleneksel1annem 53 kilo ile doğum yaptım toplam 3 buçuk kilo aldım ve bebeğim 3800 gram doğdu önemli olan bizim kilo almamız değil bebeğin sağlık durumu 🥰
Pink29 Balbebek012 merhaba o aldıgınız kıloyı gerı verıdnız mı ben de çok alamadım henüz başlardaykm ama aldığım kıloyı da vermek ıstemıyorum 😌
anneolmakneguzel_ geleneksel1annem o haftalara kadar kadar almadım, Son 1,5 ayda 5 kilo aldım ben şok 😂
Innerglow geleneksel1annem ay bende 6 kilo verdim 11 haftalık hiç birley yiyemiyorum doktora sordum sıkıntı olmaz su iç beslenmeye çalış ama dedi çok zorlayınca sonu kötü oluyor
Balbebek012 Pink29 üç buçuk kilo aldım bebek 3800 gram doğdu eve geldiğimde 6 kilo gitmişti zaten 🤕 doğum yapalı bir buçuk ay oldu 47 kiloyum şu an
tugba-yusra geleneksel1annem 30+4 haftalığız hamile kaldığımda 61 kiloydum sonra 57 kere düştüm şu an 64 kiloyum