Ilayda1 Selamm kızlarr uzun zaman sonra geri döndümm ♥️ Oğlum 3,5 yaşında oldu vee 2. aşılama için regl günümü bekliyorum 🤭☺️ Heyecan sardııı benii 🌺🎈🎈
tatlibebegim_ Ilayda1 ilk bebeğinizde mi aşılama ile olmuştu, denediniz mi yoksa sonuç alamayınca aşılama mı yapmak istediniz
Miracle_1 Ilayda1 adetin kaçındı günü gitmek gerekiyor bişeylet istiyolar mı bende temmuz için istiyorum ama sıra bulması da zor biraz ama eşimin de hareketlilik düşük doğal yoldan olur mu bilemedim
Ilayda1 tatlibebegim_ Pcos hastayım canım ilk bebeğimde aşılama ve doğumdan sonra hiç korunmadım. Muayene sonucu tekrar aşılama önerdi doktorumuz Allahtan hayırlısı artık bakalım 🌺
tatlibebegim_ Ilayda1 bende de ileri seviyede pcos var benimde bebeğim aşılama ile oldu ilki tutmadı 2.de tuttu doğumdan sonra bi iki sefer korunma oldu sonra olmadı hiç 14 aylık oğlum bakalım piyango ne zaman vuracak😂 doktora bebek düşünüyoruz dediğinde mi aşılama önerdi
Leontiine Miracle_1 adetin 2. - 3. Günü çağırıyor doktorunuz. Yumurtanın büyümesi için bir ilaç veriyor 1 haftalık bir ilaç o ilacı düzenli kullandıktan sonra tekrar kontrole çağırıyor yumurta büyüdü mü kaç mm oldu diye daha sonra çatlatma iğnesi için saat veriyor o iğneden 2 gün sonrada aşılamaya çağırıyor bende bu şekilde ilerlemişti süreç 😍
Ilayda1 Miracle_1 canım doktor soruyor zaten nekadar süredir korunmuyorsunuz diye ve adetin 3. günü gel diyor sonrası zaten arkadaşın anlattığı gibi
Ilayda1 tatlibebegim_ yaa inşallah dilediğin zaman tedavisiz rabbim nasip eder 🙏🏻 Ama olmazsada üzülme en azından tedavi sürecini biliyoruz ♥️ Evet canım doğumdan sonra hiç korunmadığım için baktım gene olmuyor 2. yide düşününce doktora gittim kontrol için doktorumda yaparız bi aşılama daha dedi işte ☺️