48sibel Kızlar ilköğretmenim ailem uygulamasına girdiğim zaman yeni ödemenin 27 haziran cuma günü yatacagini görüyorum sizde de öyle mi . Ama bu yatan mayıs parası haziranı diğer aya yatiracaklar galiba.
sedefyrs1101 48sibel Evet bendede öyle gözüküyor yani cuma günü mü çeke bileceğiz parayı? Birde Evet mayıs ayı sanırım sadece ben haziran ile beraber yatar diye düşünmüştüm ama öyle değil sanırım bende de öyle gözüküyor
48sibel sedefyrs1101 aynen ya bende toplu yatar 2 aylik diye düşündüm görünen o ki sadece mayis yatacak haftaya cuma çekebiliriz galibaa
48sibel Mommirac ocakta canım 4 aylik aldım önce mayis haziran kaldı oda sadece mayis yatacak sanirim
48sibel Ebru_y ocakta yaptım 4 aylik aldım mayis ve haziranı yatirmadilar daha ve ödeme listesinde sadece mayis görünüyor cuma günü yatacak olan
Ebru_y 48sibel doğum yapılan ay yatırılmıyo diye biliyorım ortasında veya sonunda yapıldıysa doğum bende şubat sonunda yaptım doğum üç aylık aldım ama ödeme kısmında 27 haziranın yattı görünüyo
48sibel Ebru_y ben ocak 3te doğum yaptım 400 tl süt parası almıştım onu kesmişler ocak şubat mart nisan yatirmislar mayis ve haziran parası duruyor daha sistemde 27 haziran olarak görünüyor o zaman yatar herhalde gitsek daha alamayız