Ruruu Kizlar 14 haftaligiz doktorum iki hafta sonra gel detayli ultrason icin gun verelim dedi tam olarak nasil bir surec anlayamadim yani randevu mu olusturacak kendim alamaz miyim gitmem sart mi 🫠
Imasleeper Ruruu özele gidiyorsan randevu önemli değil herhangi bir yerde olabilir devletteyaen ve randevu oluşturuyorsa bu haftalarda istek atıyor anca bulunuyor zaten her hastanede kabul etmiyor işin kötüsü😂
aysuuozcn Ruruu benim doktorumda 19 haftalıkken gel dedi özel olduğu için mi bilmiyorum devlette daha erken mi yapılıyor acaba kararsız kaldım
Ruruu Imasleeper peki devlet hastanesinde hangi doktor denk gelirse o mu yapiyor detayli ultrasonu acaba
Ruruu aysuuozcn iki hafta sonra detayli ultrason yapalim demedi o zaman gel detayli ultrason icin gun verelim sana dedi yani normal yapilmasi gereken haftalarda yapilacak
Sizdenbirii1 Ruruu ikimizin de haftası aynı kuşum ben özele gidiyorum doktor 21. Haftada detaylı yapacakmış
Ruruu Sizdenbirii1 beni de zaten iki hafta sonrasina cagirmasinin sebebi o haftalarda gun bulmak icin dedi muhtemelen kalabalik oldugu icin sira bulacak yani