Leontiine MadameTussauds ben hiç böyle hayal etmedim bacım ya 😀😀 bebeğim ve kendim için sözde sağlıklı beslenecektim hareket edecektim yürüyüşler yapayacaktım kafa kalkmıyor 😃😃😃😃
MadameTussauds Leontiine Senin ilk gebelik demi ? Hahaha valla bende hic böyle hayal etmemistim ta ilk gebeligimde oglumda da cok berbat durumdaydim bunda da ayni 😭😄 Yok öyle yoga yapayim yüzmeye gideyim falan hayal ürünü hep onlar 😂😂
Leontiine MadameTussauds evet evet canım ilk gebelik. Gerçekten hepsi hayal ürünüymüş 😀😀 yeterki sağlıkla gelsinler bugünler elbet geçecek 🥹😍
MadameTussauds Leontiine ne kadar optimistsin bacim yaa tabiki saglikla gelsinlerde bizde iyi olalim yaa 😄😄
Leontiine MadameTussauds ahahahaha olalım tabi olalım da ne zamannnnn bacımsu 😀 Geçecek diye beklerken duruma alıştım vallahi ya sjdjdj
MadameTussauds Leontiine Bacim alisilmiyor yaaa yok anam alisamiyorun ben imdat diye ciglik aticimmm yakinda 😂😂😂
Betl_23 Ben şuan 12 haftaligim bu zamana kadar sadece yemek kokularına hassasiyetim vardı.Bir kaç gündür su icemiyorum içince istifra ediyorum.Yakın çevremin bu aylarda bitmişti bulantıları benim yeni başladı.Benzer durum yaşayan var mı
1andonly Benim 4 haftadan başladı çok erken öğrendim kasık ağrım bulantım derken yemekte yapamadım zaten 12 hafta bitecek ara ara hala var umudum 13 😀
Ulkumom Ecos_saracoglu muhtemelen benimde 6. Haftada başlamıştı ama benim çok uzun sürmemişti 2. Dönemde geçmişti diye hatırlıyorum.
1andonly Ulkumom Kız nesi ters 4 haftadan beri çekiyorum 😀 Allah daha çektirmesin hepimize inşallah var mı gebelik durumu
Ulkumom 1andonly ay özür dilerim bi Üstteki yoruma yazacaktım o hamileliğimde yakın başlamış diye 😂😂 evet var gebelik 4. Haftadayım.