Kaygilikadin Merhaba herkesee 🌼🌼 13 haftalık gebeyim ve ilk bebeğim bu. Benimle aynı zamanlarda olan anne adayları sizde durumlar nasıl hamilelik nasıl gidiyor biraz sohbet edelim istedimm
Ayseguls_baby Kaygilikadin 13 haftalığım benim de ilk gebeliğim. Belirtilerim kayboldu triplerdeyim bugün 😌
MadameTussauds Kaygilikadin Benim 2. gebelik 12+4 kusmaktan hastanelik oldum o yüzden sükredin bacilarim belirtiniz olmasin zaten
Kucuk_dunyam Kaygilikadin yarın 15 haftalık oluyoruz kusmaktan 2 hafta hastanede yattık hala bulantılar çok devam ediyor 10 kilo verdim bacım şükret belirtin olmasın ben her gün geçsin diye dua ediyorum 😓 yemek yiyemiyorum
8143 Kaygilikadin 12+4 olduk ilk gebeliğim sabhları mide bulantısı arada kasık batması oluyor nel ağrısı 5 haftadan beri hep var başka çok şükür bi sıkntı yok 😊
Kaygilikadin Ayseguls_baby bende de mide yanması dışında bi belirti yok aslında. Bir de akşamları şişkinlik oluyor biraz
Ayseguls_baby Kaygilikadin bende de şişkinlik oluyor dünden beri göğüs ağrım geçti mide bulantısı kusma zaten olmuyordu nadir oldu
Kaygilikadin Ayseguls_baby ya benim göğüs ağrım da öyle bariz yoktu uçlarda hafif hassasiyet vardı o kadar. Mide yanması dışında hamile değilim gibi geliyor. Hareketlense de bi rahatlasam varlığını hissetsem diyorum 🤦♀️🤦♀️
Ayseguls_baby Kaygilikadin aynı hissiyatları yaşıyoruz ben bugün çok ağladım niye midem bulanmıyor kusmuyorum diye 🥹 bi hareketlenseler rahatlarız. Burda bide okuyorum yok kalp durmasında hiçbir belirti yoktu falan çok etkilendim korkuyorum
Ayseguls_baby Kaygilikadin canım benim belirtim geri geldi çok şükür. Kustum şimdi. İnsan kusunca sevinir mi sevindim valla 🥹
MadameTussauds Ayseguls_baby Sen Allahtan belani mi istiyorsun kiz ben kusmaktan hastanede yatiyorum suan tövbe de kusma berbat biseyyy 12+4 haftaligim
Kaygilikadin Ayseguls_baby bu tarz şeyleri çok okuma bence yani boşa stres yapmak oluyor ki bu da bebişler için hiç iyi değil. İlk zamanlar ben de çok okuyordum ama baktım boşa ağlayıp duruyorum bıraktım. Sen bebeğinin sağlıkla büyüdüğünü ve her kadında hamileliğin çok farklı belirtilerle geçebildiğini düşün. İçini ferah tutmaya çalış.
Ayseguls_baby MadameTussauds ayy canım bende bilmiyorum bugün çok kötüydüm 2 gündür göğüs ağrım geçti hiçbir belirtim yok çok korktum 😭
MadameTussauds Ayseguls_baby Dua et ki hic olmasin bulanti kusma insani hayattan soğutuyor ki hemde nasil hayat kaliten yerlerde oluyor ne güzel keske benimde bulantim bir an önce bitse
Ayseguls_baby MadameTussauds senin 2. Gebeliğin ya ilkinde oldu mu benim gibi peki belirtiler kayboldu çok tedirgin oldum çok ağladım bugün
MadameTussauds Ayseguls_baby Benim 1. Trimesterda hic belirtim yoktu o zaman hatta sevinmistim iyi midem bulanmiyor diye 2. Trimesterda baslamisti bulanti kusma ama senin belirtilerinin yok olmasi kötü anlama gelmez ki bence cok sanslisin ki belirtilerin yok
Ayseguls_baby MadameTussauds benim bu zamana kadar halsizlik ara ara mide bulantısı kusma olmuştu göğüs ağrısı hep vardı bikaç gündür aniden kesilince belirtiler beni bi korku saldı acaba birşey mi oldu kalbi mi durdu bir sürü aklımdan şey geçti burda da okudum kalp durmasında belirti yokmuş falan çok etkiledi beni
MadameTussauds Ayseguls_baby Kac haftaliksin ki sen suan ? Cok evham yapiyorsun tatlim bi bebek icin hic iyi degil okuma öyle seyler her insanin hamileligi farklidir
Ayseguls_baby Kaygilikadin hassas içerikleri gizledim gerçekten beni çok etkiledi. 1 Temmuz da kontrolüm var nasıl dayanıcam bilmiyorum canım
Kaygilikadin Ayseguls_baby Benim de 11 temmuzda 🥹 o zaman kadar dua edip kendimize iyi bakıcaz hem psikolojik hem fiziksel elimizden fazlası gelmez
Ayseguls_baby Kaygilikadin eşimle konuştum pazartesi ya da salı gidicez canım inşallah sorun yoktur ❤️
Ayseguls_baby MadameTussauds 12+5 im ama ultrasonda önde gidiyor. Eşimle konuştum pazartesi ya da salı gidicez inşallah hareketlerini kalp atışını duyarız sorunsuz ❤️ o yazılar beni çok etkiledi canım gizledim hassas içerikleri. Keşke hiç görmeseydim de etkilenmeseydim
MadameTussauds Ayseguls_baby Insallah kuzum Rabbim ferahlik versin hic vesveselenme Allah Büyük Allahim izniyle Bebis cok iyidir merak etme❤️