asemvekardesi Acil yardımcı olabilecek olan varsa bugün ayrıntılı ultrason um vatdi 24+3 deyim ölçüm 11 mm ölçüldü 10 mm normal sınırı dedi önemli değil başka bir bulgu yok dendi gelişimi normal başına böyle birşey gelen var mi
asemvekardesi Guzel_bebem evet beyin ile kafatası arasındaki boşluk tek başına anlamı yok başı büyük de olabilir dedi hatta takibe de gerek yok ayrintilida dendi ama içime dert oldu
Guzel_bebem asemvekardesi benimde bebeğime söylediler su toplarsa sıkıntı peki her iki tarafmı bizimde 11mm perinatojiye takibim
asemvekardesi Guzel_bebem bu ölçüm yazmıyor sadece ventikuler deadrasyon saptanmamıştır diyor. Kendi de uma yazdım şimdi bu hafta içi ona da gideceğim artıp atmadigina bakalım ama önemli birşey çıkacağını düşünmüyorum dedi siz kaçıncı haftadasiniz perinotolog ne dedi başka bir bulgunuz varmiydi
asemvekardesi Guzel_bebem haftamız çok yakın bana hiç birşey demedi tek başına bir anlamı yok başka bir bulgu da olsa sorun olurdu dedi. Kendi drumda yakın takip yapalım ama herhangi bir sorun olacağını düşünüyorum dedi yine de annelik kafaya takıyor işte
asemvekardesi Guzel_bebem canim gittim bugün dr a 9 mm ölçtü 10 mm e kadar normal kabul ediyoruz zaten sıkıntı yok şimdilik dedi çok şükür