Meltemzel İlk başlarda Masal Ada düşünüyordum sonrasında sadece Ada ya karar verdim 1 buçuk ayım kaldı inşallah 🥰 bence çok sade ve güzellll inşallah
Acelya11 Parlalina Düzeltme yapmak istiyorum cennetteki hurma ağacı değildr, Arapça da hurma ağacı demektir Lîne 🥰
Acelya11 burcu_tokgz lena arapçada zamirdir tek başına tam bir manaya gelmemektedir na biz le ile bağlaçtır.
burcu_tokgz Acelya11 öylemi sizden duyuyorum ilk defa edindiğimiz kaynaklara göre tam olarak yazdığım gibi söylemişlerdi 🤷🏻♀️
Acelya11 Aassssyyy Merhaba, günümüz çoğu uydurulmuş tek heceli moda haline getirilen manasız yada manalarıda uydurulmuş her bebekte gördüğümüz isimleri koymanızı tavsiye etmem, daha ağır daha modasız zamansız anlamlı bir isim seçebilirsiniz🥰
UmayAna_ Aassssyyy kızımın adı tam olarak anlamını soyleyim. Türk inancina göre yavru olan herşeyi (hayvan-bebek) koruyan yüzünü güldüren anne tanrıça demek. Bebeklerin guldugunde Umay anayı görüp güldüğü söylenir. Koruyucu merhametli anne bereketidir.
Esmamuaz Aassssyyy Ben Sümeyra koyacağım inşaAllah Sümeyra Binti kays (r.a) Peygamber efendimize sevgisiyle bilinen sahabe annemiz Kızımda onun gibi olsun niyetiyle ismini koyacağım
Acelya11 burcu_tokgz Arapça biliyorum kendi bilgilerimle yazdım aslında onlarda doğru ama bize verilen mesela yada biz ile cümleye göre değişiyor bunlar tam bir mana içermez tirkçedeki bağlaç edat zamir gibi bişeydir 🥰
Sevdeyilmaz Aassssyyy İpek koyacağız biiz inci ve nehir de seçenekler arasındaydı ama ipek te karar kıldıık :)
Mucizebebeklerr Bizde Mihra koyacağız sağlıcakla gelsin inşallah anlamı da çok güzel merhametli, ışık saçan, parlayan demek 😊
Gdeniz10 Biz 32+3 üz hala isim bulamadık Lina Bade Bahar İpek Gözde Gökçe Hira Cemre Lavin Aymira Bakın bakalım beğenecek misiniz 🥰