Onurbanuu 10-15 gundur üçüncü kanamamı yasıyorum sılınce gelıyor iki peceteye,kontrole gıdıyorum kalp atısı var rahımde sorun yok kanama alanı yok sonrasında kanamamda kesılıyo çok yoruldum artık yasayan var mı progestan hap ıgne hepsını kullanıyorum da
Sila41_ Onurbanuu hap iğneleri kullanmaya devam et ama yine de kanaman olursa olduğu zaman acile başvurmanı öneririm ne olur ne olmaz bazen yatış yaptırıp tedavi uyguluyorlar
Onurbanuu Sila41_ yatıs yapıp tedavı uygulanıcakta bısey yok hepsını alıyorum kullanıyorum tup bebekle gebeyim bide anlamadım ya stresten artık kafayı yıcem
Ftshkn Benim arkadaşımda enfeksiyon olduğu için kanama olmuştu o şekilde. Acaba öyle bir sey mi? istirahatle galiba krem vermisti
Onurbanuu Ftshkn yani o şekilde de soyledı enfeksıyon bende de var yenı vermıstım arkadasınızınkı nasıl gectı
yabna Onurbanuu anladım benimde ilk lekelenmem başladığında kırmızıyla kahverengi karışık geldi şu an çok koyu kahve geliyor bebeğin kalp atışını falanda duyduk bi sıkıntı yok ama yinede geliyor bende anlamadım olabiliyormuş sanırsam doktor her kanama kötü değildir dedi
Kukoss Onurbanuu ben coraspirin ile onu kullandim bana da cok yapti kesince rahatladim Allaha sukur yat hep ayaklarni kaldir yap is yapma progestanlarini duzenli kullan koru kendini, uyurken soluna yat, bol su ic kanama alanin varsa hizli gider