Svcn06 Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim ilk hamileliğim☺️ Hamilelikte ağda yaptırdınız mı sakıncalımı?
Hcevik Svcn06 Bi sakıncası yok kuaföre söylüyosun biraz nazik oluyor sadece :) ben gidiyorum çok rahat
Duruliyaninannesi Svcn06 kuzum 31 haftalığım ilk aydan beri yaptim güvenilir hijyenik olmasına dikkat edince bi sorun olmuyor 🤗
Hcivelek Svcn06 ahh sakıncalı diye ilk 4 ay yaptırmadım. O kadar kalınlasmıstı ki suan yaptırıyorum ve rahatlık diyorum. Zamanla azalıyor agrısı da kendisi de ☺️
Shrrife Svcn06 düşük tehliken yoksa hiç sakıncası yok tatım ama hijyenik bir yer olmasına dikkat et 😊
Svcn06 Hcevik kuzenlerimle konuşurken bu konu açıldı ilk aylarda sakıncalı dediler tedirgin oldum burda daha çok tecrübeliler olduğu için yazayım dedim teşekkür ederim☺️
Razakna Merhaba kızlar ağdanın bir sakıncası yok kesinlikle bende 14 haftalık hamileyim çok şükür bir sorun olmadı inşallah bundan sonrada olmaz 🙏
Svcn06 Xmom ben kuaföre gidiyorum onlarda ısıtılan ağda kullanıyolar soğuk ağdayı daha önce denemiştim kendim yapayım diye yapamamıştım
Xmom Svcn06 kuaföre gitmiyorum ben evde lazer kullanıyordum tabi hal malum onu yapamıyorum. Soğuk ağda kullandım ama tamamen almıyor uzun zamandır jilet kullandığım için sanırım. Bir de sıcak deneyeyim umarım rahat ederim🤦♀️😅
Svcn06 Xmom Xmom ☺️☺️☺️herşey minik bebişlerimiz için artık doğumdan sonra devam edersin benim kardeşim de lazere gidiyordu hamile kalınca yarıda bıraktı