MomNalbant Deletedmom231 işte bende de öyle oluyo ! Hemen karnımı elliyorum acaba hareket mi etti diye sonra gaz oluyo😓😓
Zeytinusss MomNalbant merhaba ben de hissetmek istiyorum ve şunu çok merak ediyorum. Nasıl onun hareketini ayırt edicem yani sizi gibimi veya biyerde toplanan ağrı gibimi ? 😍😍 tecrübeli annelerden nasıl hissettiklerini de öğrenmek isterim
Seher_ Zeytinusss ben kumanda koymuştum karnıma tesadüfen birden titremeye başladı 2 gündur yapıyorum altından kaydığı falanda belli oluyo tepki veriyo herhalde sizde deneyin bakalım 😂
Hilalalara MomNalbant bende öyle sabırsızdım canım ama şimdi uykularımdan uyandırıyo ben 22. Haftalıkken hissetmiştim şuan 32 haftalığız
Genczeynep1 Bence kötü düşünme bende 17. Haftamda ilk hissetmeye başladım bugün yarın minik mucizen sana kendini belli eder😊
DeryaZ 17.haftada hissetmeye başlamıştım ufak ufak pıtpıtları kızımda❤️Şimdi 27haftalık olduk dirseğini mi ne sürtüyo bian öyle korkutuyo ki beni🙈Son haftaları düşünemiyorum çok yakında hissedersin canım
Yasemincifci MomNalbant -8. Haftamda hissettim ilk gebeliğinse normal canım 21. Haftaya kadar hissetmemen