canbebekku21 şuan 34+5haftaligiz. Çok şükür hiç bir riski yoktu. Ama doktorum heo tedbirli gitmemizi söyledi. 37. Haftada dogum olacak inşallah. Doktorum ikili testi önermesi ikizlerde yanlış bilgi verir dedi. Detaylı ultrason yapıldı sadece bide bebelerin suyu fazla olunca şeker tuklemesi istedi Çok şükür bir şey çıkmadı. Tabi zor tek cocugua gire daha zordu sirt ağrısı ve kaburga agrisi daha fazlaydı. Şu son bir haftadır ayaklarım ellerim ödem oldu. 65 ile hamile kalıp şuan 82 kilo yum boyun 170 olunca sadece göbek bölgem bariz belli oldu. Ama diğer yerlerim çok şükür iyiydi tabi odemlerim biraz balon gibi hissettiriyor. İlk hamileligimde hiç çatlagim yokken bu sefer çatlakların olustu. Olsun canları sagolsun. 😀 son 1 haftadır kendimi aşırı yorgun hissediyorum. Oda agirlastigjm için olabilir. 😊😉 mide bulantilarim ilk 4 ay çok fenaydı. Sonra tabi aşırı yemek yedim. Benim böyle geçti ama ilk kızımda buradan hamileligimden birsey anlamamıştım. Şuan daha güzel geçti bnm için aynı durumların sirt ağrısı haric ilk hamileligimde yaşadığım halde sanki ilki acemiyim bunlarda daha hersyi hissederek yaşadım. Çok şükür. 😂